Ορκίζονται και ψάχνουν …. τα πατήματα τους!

Petite Perle 300×250

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου.
Συνολικά θα ορκιστούν ο Δήμαρχος και 78 ακόμα άτομα, από τους οποίους 25 δημοτικοί σύμβουλοι, 23 πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής ενότητας Γαζίου, 10 πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής ενότητας Κρουσώνα και 20 πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής ενότητας Τυλίσου.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας εκτός από τις προετοιμασίες για την ορκωμοσία εντείνονται και οι ζυμώσεις στις δύο δημοτικές παρατάξεις που θα συγκροτήσουν από το νέο
χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.
Όπως είναι φυσικό στην παράταξη του Μενέλαου Μποκέα οι διεργασίες αφορούν στις θέσεις και στον τρόπο που ο επικεφαλής θα τις μοιράσει στους εκλεγμένους και στην παράταξη του Δημήτρη Πιτσικάκη στην αναζήτηση κοινού βηματισμού στην αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθηθεί. Εν ολίγοις δηλαδή όλοι ψάχνουν … τα πατήματα τους!

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ