Bachelor party εφιάλτης για τρεις Κρητικούς – Τραυματίες από πυροβολισμούς στο Γκάζι

Petite Perle 300×250

Μια  παρατήρηση φέρεται να είναι η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο με τους τρεις Κρητικούς που είχαν μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχουν στο  bachelor party πάρτι ενός φίλου τους που παντρεύεται στο τέλος του 2023.

Οι τρεις νέοι που έπεισαν αιμόφυρτοι από πυροβολισμούς είναι ο 28χρονος Φραγκίσκος και τα αδέλφια Δημήτρης 28 και Γιάννης 30 χρόνων από τα Μάλλια και οι τρεις. Ο πρώτος φέρεται να είναι σοβαρότερα τραυματισμένος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η παρέα των ανδρών έξι άτομα διασκέδασαν σε διάφορα μαγαζιά ενώ εκεί που πυροβολήθηκαν είχαν πάει για φαγητό μετά το ξενύχτι.

Κάποιος από την παρέα, όχι από τους τραυματίες, φώναξε όταν ένα τζιπ προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από τα τραπέζια. Λίγα λεπτά αργότερα δύο άτομα επέστρεψαν και άρχισαν τους πυροβολισμούς όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν. Τότε ο δεύτερος από τους επιβαίνοντες του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους τρεις, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Και οι τρεις νοσηλεύονται στο "Γεώργιος Γεννηματάς" με τον 28χρονο Φραγκίσκο σοβαρότερα τραυματισμένο με όπλο στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και έπειτα άνοιξε πυρ. Στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τζιπ.

Την ίδια ώρα το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι Αρχές αναμένεται να πάνε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν κατάθεση από τα θύματα.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ