Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα από το μηδέν, οι γονείς μου ήταν φτωχοί»

Petite Perle 300×250

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε βρεθεί καλεσμένος πριν καιρό στην Ελένη Μενεγάκη και είχε συγκινήσει, αναφέροντας πως ξεκίνησε από το μηδέν με φτωχούς γονείς.

Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν». Παράλληλα, δείτε την έκπληξη που έκανε σε 9χρονο αγοράκι.

Ερωτηθείς ο κωμικός αν μετά από τόσα χρόνια που κάνει θέατρο και σάτιρα, τον επηρεάζει μια κριτική, υποστήριξε: «Όχι. Με επηρεάζει μόνο αν είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό μου, για τη βελτίωση τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες. Οι κριτικές αυτές σίγουρα με ανεβάζουν, μου κάνουν καλό, όπως και οι κριτικές ενός θεατή που έχει δει την παράσταση. Άλλου τύπου κριτικές, ανώνυμες, που δεν έχουν δει αυτό που κάνω για να ασχοληθώ μετά μαζί τους, όχι δεν με αφορούν. Όπως έχεις καταλάβει, όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά».

«Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει, γιατί ξεκίνησα από το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στη Κόρινθο, χωρίς καμία μόρφωση» κατέληξε.

«Έχεις νεύρα σήμερα, μου τσαμπουκαλεύεσαι»: Ο εκνευρισμός του Μάρκου Σεφερλή στον «αέρα»

«Έχεις νεύρα σήμερα, μου τσαμπουκαλεύεσαι» αναφώνησε ο Μάρκος Σεφερλής σε παίκτη της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και ο εκνευρισμός του φάνηκε στον τηλεοπτικό αέρα. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ηθοποιό βοηθούσε οικονομικά.

«Δηλαδή το κρέας τι θα το κάνουμε; Ένα ψήσιμο μόνο;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για να απαντήσει ο κύριος Βασίλης, «ε τι θα το κάνουμε;» και να ακολουθήσει ένας ολίγον αιχμηρός διάλογος ανάμεσα τους.

Μ.Σ.: Ε ρωτάω.

Βασίλης: Τι να κάνουμε; Να το βράσουμε κιόλας; Μπριζόλα είναι!

Μ.Σ.: Α, έχεις νεύρα σήμερα, δεν ξέρω γιατί! Να φέρω ένα καφεδάκι να πιεις;

Βασίλης: Όχι, ρε τι λες…

Μ.Σ.: Να χαλαρώσεις με μια ρακί που θα μας φέρει ο Γιώργος;

Βασίλης: Όχι, καλά είμαστε.

Μ.Σ.: Μα μου τσαμπουκαλεύεσαι, σου λέω μια κουβέντα, «Τι να το κάνουμε τώρα αυτό;». Σε μένα; Στο φιλαράκι σου

«Όχι, αποκλείεται! Λάθος κατάλαβες» αποκρίθηκε ο κυρ Βασίλης, με ένα ελαφρύ μειδίαμα για να προσθέσει με χιούμορ ο Μάρκος Σεφερλής πως «εντάξει τώρα, με στεναχώρησες πραγματικά».

πηγή: www.athensmagazine.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ