Ο Παύλος Μπαριτάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών: Στο επίκεντρο η ενίσχυση της χρηματοδότησης και του προσωπικού

Petite Perle 300×250

Με στόχο την στήριξη του Δήμου Βιάννου σε καίρια ζητήματα και άξονες, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών ο εκλεγμένος Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Ο κ. Μπαριτάκης είχε μια ουσιαστική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, στην οποία τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από θέματα.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ζήτημα των ΚΑΠ για το Δήμο Βιάννου και της αύξησης τους κατά 600.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Ενώ ο κ. Μπαριτάκης έθεσε το ζήτημα της επιπλέον στήριξης σε επίπεδο χρηματοδότησης για την δυνατότητα διεκπεραίωσης έργων που αφορούν την Καθημερινότητα, μέσα από πιστώσεις του Υπουργείου.

Παράλληλα στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε και το ζήτημα της ενίσχυσης του προσωπικού του Δήμου, με τον κ. Μπαριτάκη να ζητά την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη προσωπικού, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες ενός ορεινού, περιφερειακού Δήμου, όπως αυτός της Βιάννου.

Σημειώνεται ότι για το τελευταίο θέμα, ο εκλεγμένος Δήμαρχος, προανήγγειλε και την κατάθεση σχετικού αιτήματος, ζητώντας από τον κ. Σταυριανουδάκη να ενσκήψει πάνω σε αυτό το ζήτημα, που για το Δήμο Βιάννου, είναι ζωτικής σημασίας και θα αποτελέσει μια σημαντική «ανάσα» για το εργατικό και στελεχιακό δυναμικό του Δήμου και των Υπηρεσιών του, στη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, με γνώμονα το καλό των δημοτών και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ