Παιγνιδάρα στη Χερσόνησο- Επικράτησε η γηπεδούχος 3-2 της Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Επέστρεψε στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Αρχοντάκη η Χερσόνησος

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Χερσόνησος πανηγύρισε την επιστροφή στις νίκες, επικρατώντας με 3-2 της Τυλίσου.

Ουσιαστικά στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Χερσόνησος άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Μετά από ωραία ενεργεία του Ντρεϊάι από τα δεξιά και παράλληλη πάσα, ο Αρχοντάκης σε κενή εστία πλασάρει και κάνει το 1-0.

Η απάντηση της Τυλίσου δεν άργησε, με τον Μάτσα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 22′ όταν από σουτ του Μιχελουδάκη και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Μάτσα πήρε το ριμπάουντ και έφερε το ματς στα ίσα.

Η ομάδα του λιμανιού πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Παπακώστα στο 33′. Ο ικανός επιθετικός πήρε ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Αρχοντάκη, κάνοντας το 2-1.

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό η Τύλισος ισοφάρισε και πάλι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρδάκη, η μπάλα κόντραρε αδράνησε η άμυνα της Χερσονήσου και ο Μιχελουδάκης με τακουνάκι έκανε το 2-2 στο 41′.

Στο 55′ φάση διαρκείας στα καρέ της Τυλίσου, οι αμυντικοί διώχνουν όπως – όπως μετά από γέμισμα του Αρχοντάκη. Η Χερσόνησος ζήτησε για πέναλτι, καθώς υποστηρίζει πως η μπάλα βρήκε σε χέρι. Στο 61′ ο Χαρατσής έκλεψε έξω από την περιοχή, έβγαλε τον Παπακώστα σε θέση βολής, αλλά ο τερματοφύλακας έπεσε στα πόδια και έδιωξε γρήγορα. Στο 65′ ο Χαρατσής σούταρε εκτός εστίας από πλάγια θέση.

Η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη συνέχιζε να πιέζει και βρήκε τελικά τρίτο τέρμα, με απίθανο γκολ του Αρχοντάκη στο 85′, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ στη κλειστή γωνία έκανε το 3-2 για τη Χερσόνησο.

Ο ίδιος παίκτης έχασε νέα ευκαιρία στο 88′ με φοβερό βολ πλανέ που πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας. Έτσι η Χερσόνησος πανηγύρισε μία σημαντική νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ντότσι , Ζαρκαδούλας , Στεργίου  (65΄ Μηλάκης), Ψωρογιάννης , Αρχοντάκης , Καπετανάκης , Ντρεϊάι Λούκα (84΄ Τραπιέρης), Πέκι , Πλευράκης (15΄ Χαρατσής), Κομσίου , Παπακώστας

ΤΥΛΙΣΟΣ: Γιανναδάκης ,Μπουρδάκης, Μαματζάκης ,Πολυμερίδης, Σαμαριτάκης (46΄Σταματάκης Αντ.), Ταβουλαρέας, Καναβάκης (71΄ Ελευθεράκης) Σταματάκης Μάνος (89΄ Γρηγορούδης), Μάτσα , Μανιούδης Μιχελουδάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ