Κρήτη :Βγήκαν όπλα σε συμπλοκή νεαρών – Συνελήφθη 22χρονος

Petite Perle 300×250

Άγρια συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίος σημειώθηκε άσκοπος πυροβολισμός έγινε μεταξύ νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ στην παλιά πόλη Ρεθυμνου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος  τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο μεταξύ πέντε νεαρών Ρεθυμνιωτων, ηλικιών από 19 έως 24 ετών, συνέβη στην οδό Μελισσινου, όταν επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση οι δυο παρέες διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Ίδιες πληροφορίες -που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών -αναφέρουν πως ο ένας εκ των πέντε -ο 22χρονος -στη διάρκεια της συμπλοκής τράβηξε όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα.

Το περιστατικό ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθυμνου, έχοντας ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές των εμπλεκομένων , ενώ ο 22χρονος νεαρός έχει συλληφθεί.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένας κάλυκας.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται από τα ξημερώματα και εξετάζεται προσεκτικά το συμβάν μέσα από την αξιοποίηση όλων των διαθεσίμων στοιχείων που θα ρίξουν «φως» στις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό στην παλιά πόλη του Ρεθυμνου, στη διάρκεια του οποίου από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Πηγή: goodnet.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ