Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 3-2: Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα δώρα της πράσινης άμυνας

Petite Perle 300×250

Τα λάθη πληρώνονται αλλά απ' ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει από αυτά και μετά τα όσα έκανε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια πλέον άρχισε να κάνει "δώρα" και στις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League όπως αυτή της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι τα εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό, πέτυχαν τρία τέρματα και έφτασαν σε μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή καθώς το τριφύλλι είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 38' της αναμέτρησης με τον Ιωαννίδη.

Εν συνεχεία ένα λάθος του Μπρινιόλι στο 45+2' και δύο ακόμα στο δεύτερο μέρος συνολικά από την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Ιταλό κίπερ έφεραν τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με νέα εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη.
Το γκολ του Έλληνα επιθετικού όμως δεν ήταν αρκετό και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να υποχρεώνει σε ήττα τον Παναθηναϊκό με 3-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά, Έντερ, Ρομπάιγ, Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Βιλένα, Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ