Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει reunion με τα «Φιλαράκια» στη μνήμη του Μάθιου Πέρι

Petite Perle 300×250

Η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να οργανώνει μια ειδική ιδιωτική συνάντηση για το καστ της σειράς «Τα Φιλαράκια» στο σπίτι της στο Μπελ-Αιρ κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Το reunion έχει στόχο να γιορτάσει τη ζωή και το έργο που αφήνει πίσω του ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών λόγω «οξείας επίδρασης από κεταμίνη», σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Αυτή η ιδιωτική συγκέντρωση γίνεται για να μοιραστούν αναμνήσεις και να γελάσουν μαζί, αλλά και για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους συμπρωταγωνιστή, Μάθιου. Θα θυμηθούν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές με τον Ματ, θα μοιραστούν ιστορίες, θα γελάσουν και θα κλάψουν».

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Ματ ΛεΜπλακ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και η Λίζα Κουντρόου ήταν από τους λίγους που παραβρέθηκαν στην κηδεία του «Τσάντλερ». Σχετικά με αυτό, η ίδια πηγή σχολίασε ότι: «Η κηδεία ήταν μια τόσο θλιβερή περίσταση, αλλά ήταν κυρίως για την οικογένεια του Ματ και συγκρατήθηκαν από σεβασμό προς αυτούς».

Φίλος του Μάθιου Πέρι υποστηρίζει: «Είπε ψέματα πως ήταν "καθαρός", ποτέ δεν ήταν»

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως μία δήλωση από φίλο του εκλιπόντα ηθοποιού, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Μάθιου Πέρι «δεν ήταν "καθαρός", ποτέ δεν ήταν».

πηγή: www.reader.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ