Χωρίς τον Ντίκο ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολη

Petite Perle 300×250

Με μοναδικό πρόβλημα τον τιμωρημενο Ντίκο, προετοιμάζεται ο ΟΦΗ για το ματς της Πέμπτης (21/12-17:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο.

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μεγιάδο που εξέτισε την ποινή του.

Το πρόγραμμα, σε μέρος του οποίου συμμετείχε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (20/12) στις 17:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Πέπε Μελ και οι παίκτες του στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη που μπορεί να τους φέρει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, εφόσον ο Άρης βέβαια κερδίσει εντός έδρας την Λαμία. Ο Ισπανός τεχνικός μέρα με την ημέρα περνάει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα στο ματς της Πέμπτης…

Ο Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Πέμπτη (5.30μμ) στο «Γεντί Κουλέ». Είναι το 4ο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία και η πρώτη φορά που θα βρεθεί στον δρόμο της κρητικής ομάδας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ