Ευχαριστήριο από το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Το δωρεάν θέατρο, προσφορά του Συλλόγου, «ΜΟΛΙΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – Ο κατά φαντασίαν ασθενής» από την θεατρική ομάδα ΣΒΟΥΡΑ ενθουσίασε όλο το κοινό του! Τα παιδιά (νήπια και προνήπια) μας είπαν τα Κρητικά αλλά και τα Αγγλικά κάλαντα! Οι εκπαιδευτικοί μας διάβασαν ένα υπέροχο παραμύθι! Χορέψαμε με την παιδική Zumba από το "Σύλλογο Γυναικών Μαλβαζία" και την δασκάλα Sylvia Kazantzian και θαυμάσαμε το παιδικό μπαλέτο από την σχολή μπαλέτου Allegro με προνήπια από το  νηπιαγωγείο μας όχι μόνο!

Καθ' όλη την διάρκεια των δράσεων πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας, που στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για όσα με κόπο έκαναν και με αγάπη προσέφεραν αλλά και για την συγκινητική τους συμμετοχή!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και ιδιαίτερα το Texnopolis Park για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου καθώς και τον φούρνο Βαμβουκάκη για τα υπέροχα γλυκά που μας έδωσε και κεραστήκαμε όλοι!

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ