Δεν άξιζε την ήττα ο ΠΑΟΚ 1-0 με την ΑΕΚατσαμπά

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚρουσώνα να είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του  και  είχε και  την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του ματς με το δοκάρι του Σεραφειμίδη.

Η ΑΕΚατσαμπά εκμεταλλεύτηκε την στιγμή αδράνειας στην άμυνα του ΠΑΟΚ στο 85′ και με εύστοχο τελείωμα του Φρόκου πέτυχε μία σπουδαία νίκη .

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι με τον Σεραφειμίδη στο πρώτο μισό του, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία και με τον Κουράκη, του οποίου το εξ' επαφής σουτ πέρασε άουτ.

Η ΑΕΚατσαμπά από την πλευρά της απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Κατσαβούνη με την μπάλα να διώχνεται σε κόρνερ από τον Κορνηλάκη και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚρουσώνα συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς όμως το ματς να διεκδικεί μεγάλες δάφνες ποιότητας και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα λήξει ισόπαλο μετά από βολέ του Σπανού, η μπάλα έφτασε στο αντίπαλο τέρμα και τον Φρόκου, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε σωστά τον Κορνηλάκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ΑΕΚατσαμπά χαρίζοντας στην ομάδα του μία πολύ σημαντική νίκη!

Συνθέσεις:

ΑΕΚατσαμπά: Σπανός, Μπετεινάκης (65′ Καραφωτιάς Τάκης), Ντελία, Μπρένγκα, Κονιδάκης, Κατσαβούνης, Ανδριανάκης (35′ Τάγγινης – 85′ Μαυρουδής), Ζούζουλας (65′ Καραφωτιας Τόλης), Φρόκου (88′ Τζούλι), Δάσκος, Ζηρδέλης

ΠΑΟΚρουσώνα: Κορνηλάκης, Σταυρακάκης (70′ Ριζάκης), Μαυορειδής, Σηφάκης, Σαριδάκης, Μανουσάκης, Στρατάκης, Καφούσης, Σεραφειμίδης, Λυδάκης (70′ Τζουβάρας), Κουράκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΕΚ: Σπανός,Κονιδάκης,Μπετεινάκης,Ντελία,Ανδριανάκης,Μπέγκα,ΖΗρδέλης,Κατσαβούνης,Δάσκος,Φούφουλας,Φροκού

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης,Μαυροειδής,Σαριδάκης,Σηφάκης,Καφούσης,Μανουσάκης,Σεραφειμίδης,Κουράκης,Στρατάκης,Λυδάκης,Σταυρακάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ