Μάξιμος Σενετάκης σχετικά με την Σύσκεψη στην ΓΓΕΚ για τον απολογισμό

Petite Perle 300×250

«Η εμπιστοσύνη μου στα άξια στελέχη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας οικοδομείται μέρα με την μέρα! Μέσα από την αδιάλειπτη και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μου.Μαζί διεκπεραιώνουμε μια σειρά πολύπλοκα ζητήματα για να υπηρετήσουμε ένα κοινό όραμα: Μια Ελλάδα της Καινοτομίας και της Δημιουργίας».Σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, κατά την ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΕΚ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Αθανάσιου Κυριαζή και των διευθυντικών στελεχών του, αναφορικά με τον απολογισμό του 2023 και τον προγραμματισμό του 2024.

 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τον Υφυπουργό να αναφέρεται στην αγαστή συνεργασία που έχει με όλα τα στελέχη, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας του και να τονίζει πως θα είναι πάντα διαθέσιμος να βρεθεί δίπλα τους, για οτιδήποτε ζητηθεί.

 

«Η ενδυνάμωση της έρευνας και η διασύνδεση των αποτελεσμάτων της με την αγορά, για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, είναι κυβερνητικός στόχος του προγράμματος διακυβέρνησης 2023-2027. Και θα τον πετύχουμε», συμπλήρωσε ο κ. Σενετάκης.

 

Στο πέρας της συνάντησης ο υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά τον Γ.Γ και τα στελέχη του για το αίσθημα καθήκοντος που τους διακρίνει και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας, που κατέχουν.Λόγω των ημερών,τους ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά για τους ίδιους και τις οικογένειες τους και ένα 2024 γεμάτο, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ