Συσπειρώθηκαν οι εργαζόμενοι μετά τις εξαγγελίες για τις παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Οι πρόσφατες εξαγγελίες που ακολούθησαν την επίσκεψη της υφυπουργού  Μεταφορών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αναδεικνύουν τη δύναμη που έχει η  συλλογική οργάνωση, η συσπείρωση των εργαζομένων για την βελτίωση των όρων  δουλειάς τους, απέναντι στην Κυβέρνηση και τις ίδιες τις επιχειρήσεις που κάθε μέρα  τους τσακίζουν όλο και περισσότερο. 

Ειδικότερα, οι ανακοινώσεις που αναφέρουν την αντικατάσταση του  υπάρχοντος κλιματισμού με νέες σύγχρονες μονάδες δεν αποτελούν μία  τυχαία εξέλιξη, αλλά είναι αποτέλεσμα της πάλης που διεξάγει το σωματείο  μας όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου και της ανάδειξής του σε κύρια  ανάγκη για τη βελτίωση της υγιεινής και ασφάλειας σε έναν χώρο δουλειάς  που φιλοξενεί εκατοντάδες εργαζόμενους. 

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι την περασμένη τουριστική περίοδο το σωματείο  μας κατάφερε με την πίεσή που άσκησε να αναγκάσει να φτιαχτεί υπόστεγο  σε ιμάντες διαχωρισμού αποσκευών που είναι χωρίς κάποιο στέγαστρο, αλλά  και να εξασφαλίσει την δωρεάν στάθμευση των εργαζομένων του  αεροδρομίου στο χώρο του πρώην Ικάριου Γηπέδου με όλα τα μέτρα  ασφαλείας, κόντρα στην προσπάθεια να δοθεί τζάμπα αποκλειστικά και μόνο για τα  τουριστικά λεωφορεία.  

 Καλούμε τους εργαζομένους να συνεχίσουν τον αγώνα τους, για εξασφάλιση  ανθρώπινων συνθηκών δουλειάς στο δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο της  χώρας. Να πιέσουν με τον αγώνα τους για την άμεση υλοποίηση των αποφάσεων.  Να ενισχύσουν το σωματείο τους, την Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου και  να παλέψουν για τα σύγχρονα δικαιώματα τους. Κόντρα σε εργοδοσίες και τις  κυβερνήσεις τους, που τους θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι. Κόντρα στις πολιτικές  που αντιμετωπίζουν τις ζωές μας και την ασφάλεια μας ως κόστος.  

Κάνουμε την αγανάκτηση και την οργή, οργανωμένη πάλη!! Σε κάθε χώρο  δουλειάς, σε κάθε πόστο, κάθε γειτονιά!! 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ