Μοιρασιά 0-0 για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες

Petite Perle 300×250

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση των δύο επαρχιακών ομάδων για την 15η αγωνιστική της Super League 1
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 0-0.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναιτωλικού. Σε πρώτη φάση, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Ροσέρο έσπασε στον Τζίμα, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε, αλλά είδε τον Καπίνο να αποκρούει, ενώ στο 21ο λεπτό, ένα δυνατό σουτ του Μπάλαν μέσα από την περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Αργότερα, στο 33ο λεπτό ήρθε η ώρα για το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να απειλήσει, με κεφαλιά του Μπρούνο Ντουάρτε να απομακρύνεται από το Σόρια στη γραμμή, φάση που αποτέλεσε την τελευταία κλασσική ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 60' για να υπάρξει η πρώτη καλή φάση, όταν και η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Φρεντερίκο Ντουάρτε σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει πορεία μετά από κόντρα και να φτάνει προς τα δίχτυα, ωστόσο ο Κλέιμαν κατάφερε και έδιωξε με το ένα χέρι, κρατώντας το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Στο 68ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα με το Μπάλαν, εντούτοις ήταν εκτεθειμένος ο Παμλίδης που τον τροφοδότησε, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Φτάνοντας στο 82ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμελλε να μείνουν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μαυρίας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την δέχθηκε στο 80') για πάτημα σε αντίπαλο παίκτη, ενώ μάλιστα ο ίδιος πέρασε λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσαν για το γκολ της νίκης και έφτασαν κοντά σε αυτό στο 91ο λεπτό, όταν ο Ροσέρο σούταρε προς την εστία, αλλά ο Καπίνο με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 0-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76' Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο (90' Ριένστρα), Μπάλαν (76' Κόντε).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70' Σενγκέλια), Λιάβας, Χουάνπι (90' Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74' Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Φρ. Ντουάρτε (71' Μαυρίας), Ζοάο Πέδρο (74' Καρέλης).

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ