Πέπε Μέλ: "Είναι απίστευτο να μην έχουμε στον πάγκο επιθετικούς, θέλουμε εξτρέμ, φορ και στόπερ"

Petite Perle 300×250

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε Μελ:

Αρχικά είπε: "Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ίδιο με αυτό του Άρη. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας γιατί πιστεύω ότι η ομάδα με την μπάλα στα πόδια είναι καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά όταν χάνουμε την μπάλα είχαμε πολύ χώρο στην πλάτη μας και πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα".

Για τα προβλήματα που εντοπίζει ο ίδιος: "Είμαι μόνο μια εβδομάδα, σήμερα είναι η έβδομη μέρα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Έχω κάνει μόνο τρεις σημαντικές προπονήσεις για να μεταδώσω αυτό που θέλω. Οι παίκτες θέλουν να μάθουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, το πρόβλημα είναι η ισορροπία".

Για το αν οι παίκτες μπορούν να υποστηρίξουν το πλάνο που εκείνος θέλει: "Το πιστεύω γιατί υπάρχουν παίκτες όπως οι Νέιρα, Τοράλ, Γαγιέγος που νιώθουν καλά μέσα στο γήπεδο. Ξαναλέω, το πρόβλημα είναι η ισορροπία, όταν χάνουμε την μπάλα ώστε ή να πρεσάρουμε ψηλά ή να έχουμε γρήγορες επιστροφές".

Για το ότι ο ΟΦΗ μένει πέντε βαθμούς πίσω από τον Αστέρα και όγδοη αγωνιστική δίχως νίκη αλλά και αν πιστεύει εκείνος ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα: "Τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών, η ομάδα θέλει εξτρέμ, στόπερ και σήμερα είναι το απίστευτο ότι είχαμε μόνο έναν επιθετικό σε μια 20αδα, είναι δύσκολο για έναν προπονητή να μην έχει επιθετικογενείς παίκτες στον πάγκο αλλά είναι η πραγματικότητα. Όμως, έστω και έτσι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ