Στις νέες εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα Ληνοπεράματα– Γάζι ο Νίκος Σκουλάς

Petite Perle 300×250

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης

Ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ασφαλτοστρώσεις στα πρώτα 700 μέτρα κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο νότιο κλάδο του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο.  Το έργο αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ, στο τμήμα από τα Ληνοπεράματα έως τον κόμβο του Γιοφύρου, μήκους περίπου 8 χιλιομέτρων, θα συνεχιστεί μετά την εορταστική περίοδο. Η  σήμανση του εργοταξίου θα απομακρυνθεί για το ενδιάμεσο διάστημα. Στο έργο , πραγματοποίησε αυτοψία ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς

Ο Νίκος Σκουλάς διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και την αισθητή βελτίωση που έχει πραγματοποιηθεί και ενισχύει την οδική ασφάλεια.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Το μεγάλο έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας επί του ΒΟΑΚ εξελίσσεται ομαλά, χωρίς ιδιαίτερη αναστάτωση στην κυκλοφορία.  Το ίδιο είχαμε άλλωστε διαπιστώσει στο συγκεκριμένο τμήμα και κατά τις εργασίες στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Προχωράμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και στα υπόλοιπα τμήματα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί προοδευτικά ο ΒΟΑΚ από την πόλη του Ηρακλείου έως πριν την Παντάνασσα, και χρησιμοποιείται καθημερινά από τους συμπολίτες μας. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των διερχόμενων οδηγών, με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, τη συνεργασία των τοπικών αρχών και την επιμέλεια των στελεχών της Υπηρεσίας μας. Συνεχίζουμε!».

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2022» περιλάμβανε εργασίες συντήρησης σε μήκος περίπου 400 μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο. Το επόμενο στάδιο υλοποίησης, αφορά τη συνέχιση των εργασιών προς τα ανατολικά και τον κόμβο Γιοφύρου.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ