Το συγκινητικό "αντίο" του Λάμπρου

Petite Perle 300×250

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν αυτή της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης με τη σημερινή του μορφή, που έγινε πριν την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ιδιαίτερα για ανθρώπους που δεν θα είναι στο νέο σχήμα όπως η Πόπη Δασκαλάκη αλλά και ο Μαλεβιζιώτης  Λάμπρος Βαμβακάς, που βλέπουμε στην φωτογραφία από αυτήν την τελευταία του συνεδρίαση.

Ο Λάμπρος τήρησε την αρχική του απόφαση και δεν ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια στις τελευταίες εκλογές, κλείνοντας έτσι ένα κύκλο εννιά χρόνων. Ο ίδιος μίλησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συγκινημένος αποχαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε και προσπάθησε μαζί τους για το καλύτερο. Μίλησε για τις εμπειρίες, το έργο και ευχαρίστησε όλους με πρώτο τον Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη και στη συνεργασία.

Αυτήν την εποχή και μετά την εξαιρετική του παρουσία στις εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, ο Λάμπρος Βαμβακάς έχει επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, το Νοσοκομείο και τους ασθενείς του, συνεχίζοντας να προσφέρει από ένα άλλο μετερίζι.

Έτσι μετά από μακρά προσφορά στα κοινά, στο Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης φαίνεται να έχει βάλει μια τελεία στην ενασχόληση αυτή.  Όμως στην πολιτική αλλά και στη ζωή κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί το μέλλον. Έτσι ίσως κάποια στιγμή τον ξαναδούμε στα κοινά.

Είδα - Άκουσα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ