Fame Story: Νικήτρια η Άννα – Αναπάντεχη η 4η θέση του Φειδία

Petite Perle 300×250

To Fame Story έφτασε στο τέλος του την Παρασκευή (22/12) και κατά τον πολύωρο τελικό που προβλήθηκε στο STAR, νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα και έτσι πήρε το ποσό των 50.000 ευρώ καθώς και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις φιναλίστ (Άννα, Αριστέα, Τίτος, Φειδίας) διαγωνίστηκαν σε τρεις φάσεις. Κατά την πρώτη φάση, οι συμμετέχοντες τραγούδησαν ένα τραγούδι που επέλεξαν οι ίδιοι. Ύστερα από αυτή τη φάση, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως στην τέταρτη θέση του «Fame Story» βρέθηκε ο Φειδίας, αποτέλεσμα που εξέπληξε άπαντες μιας και λογιζόταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

 

 

Έπειτα, η Άννα, η Αριστέα και ο Τίτος τραγούδησαν ένα τραγούδι που επέλεξε γι' αυτούς το τηλεοπτικό κοινό μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας και ένα τραγούδι που επέλεξε γι' αυτούς η κριτική επιτροπή του «Fame Story» (Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light).

 

 

Κατά τη διάρκεια του τελικού του «Fame Story», η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες της.

 

 

 

Ύστερα, τη σκυτάλη στη διασκέδαση πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκανε και ντουέτα με τους φιναλίστ.

 

Στο τέλος της μαραθώνιας μετάδοσης, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τη νίκη της Άννας, με εκείνη να λέει στις πρώτες δηλώσεις της: «Δεν το 'χω καταλάβει, δεν το 'χω πιστέψει, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

 

 

Πηγή:ieidiseis.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ