Ρέθυμνο: Δεκάδες εργαζόμενοι χωρίς δώρο Χριστουγέννων λόγω… εκκαθάρισης

Petite Perle 300×250

Πρόκειται για εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, με τις καταγγελίες να αναφέρουν ότι ανάλογο ήταν το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί και την προηγούμενη σεζόν

Παραμονή Χριστουγέννων και ακόμα… περιμένουν να πληρωθούν το δώρο περίπου 120 άνθρωποι που εργάστηκαν σε δύο ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο, για τη σεζόν του 2023!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι καταγγελίες που έλαβε το Cretalive, η αιτιολογία που προβάλλεται για την μη καταβολή του δώρου είναι ότι η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία "βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης με σχετική δικαστική απόφαση".

Οι δεκάδες εργαζόμενοι έκαναν σχετικές καταγγελίες τόσο στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, όσο και στην Επιθεώρηση Εργασίας, ωστόσο το γεγονός είναι ότι έμειναν χωρίς χρήματα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Αναφέρεται δε χαρακτηριστικά ότι στις συγκεκριμένες μονάδες "το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και την σεζόν του 2022, όπου πάλι έμειναν απλήρωτοι οι υπάλληλοι και με καταγγελίες και κυνηγητό κατάφεραν να πληρωθούν μισθούς και δώρα πολύ αργότερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες".

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ