Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

Petite Perle 300×250

Χρόνια Πολλά σε όλους! Παραμονή Χριστουγέννων και με την Σελήνη στον Αιγόκερω να μας προτρέπει να ακολουθήσουμε τα πρέπει της λογικής και να κλείσουμε εκκρεμότητες σε κάθε τομέα της ζωής μας. Η μέρα είναι ευνοική για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων , και διαίσθηση σου χτυπάει κόκκινο, το ίδιο όμως και η εσωτερική σου δύναμη! Σου δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσεις τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής σου και να βγεις κερδισμένος οικονομικά – ψυχολογικά! Παράλληλα, η Σελήνη από τους Διδύμους, προσφέρει εξωστρέφεια, επικοινωνίες, συναντήσεις και όλη μέρα είσαι σε εγρήγορση και η ψυχή της παρέας, ακριβώς όπως για να έχεις αξέχαστα Χριστούγεννα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικοινωνείς σοβαρά και ουσιαστικά στον έρωτα. Ξέρεις τι θέλεις και κάνεις τις ανάλογες προσπάθειες για να το καταφέρεις. Η Σελήνη στους Διδύμους ενδυναμώνει την επικοινωνιακή σου αποτελεσματικότητα, χαρίζοντάς σου επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, αν και παραμονή Χριστουγέννων, στρέφεις την προσοχή σου με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Παρουσιάζονται ευκαιρίες μέσα από την δική σου επιμονή, τις οποίες αν αρπάξεις μπορείς να εξελιχθείς ως επαγγελματίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, Παραμονή Χριστουγέννων και με τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις μία φιλία, να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σου και να εκπληρώσεις επιθυμίες που τις είχες εδώ και καιρό! Μπορείς να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα, γιατί πλέον διαθέτεις τη γνώση, την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου! Η Σελήνη από τους Διδύμους, σε παρασύρει στην οικονομική επιπολαιότητα, τουλάχιστον όμως θα το απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σταθερή. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μικρές ανατροπές ή παρεξηγήσεις, λόγω κάποιων ανεπιθύμητων συναισθηματικών σου εξάρσεων. Απαιτείται ώριμη διαχείριση για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και το εξάγωνο Ηλίου – Κρόνου σου την προσφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Αφιερώνεις λίγη ενέργεια σε αυτό με σκοπό να εξασφαλίσεις οικονομική σταθερότητα ή να λάβεις ευχαρίστηση μέσα από κάποιο μικρό επίτευγμα στα εργασιακά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, με αποτέλεσμα να διανύεις μία ημέρα εξωστρέφειας υπερβολής, ικανοποιώντας ωστόσο τα βαθύτερα ζητούμενά σου! Λαμβάνεις ικανοποίηση γιατί σήμερα συνειδητοποιείς ότι σε αυτές τις γιορτές κατάφερες και διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου ακριβώς όπως σχεδίαζες. Δεδομένου ότι ο Άρης κινείται στον Τοξότη, απέφυγε την επαφή σου με άτομα που ξέρεις ότι σου προκαλούν εκνευρισμό και απόλαυσε ποιοτικό ρεβεγιόν με ανθρώπους «αξίας» για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το επίκεντρο της προσοχής σου είσαι εσύ! Ξέρεις τι επιθυμείς και το διεκδικείς. Πρόσεξε, όμως, γιατί καταλήγεις αμετακίνητος σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό μπορεί να αποτελέσει τον λόγω για περισσότερες απομακρύνσεις και ρίξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν τυγχάνει να εργάζεσαι σήμερα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναδείξεις τα ταλέντα σου και τι έχεις επιτύχει μέσα στην ημέρα. Επικοινωνείς αποτελεσματικά, είσαι εξωστρεφής και αρεστός στους συνεργάτες και πελάτες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και είσαι αρκετά ευσυγκίνητος και νοσταλγικός. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει να έχεις κάπως τις κλειστές σου, γιατί περνούν πολλές σκέψεις του παρελθόντος στο μυαλό σου και σε παίρνει από κάτω. Ωστόσο το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο προσφέρει λίγες αλλά καλές επαφές με άτομα που έχουν σταθερή αξία στην ζωή σου, ενώ αυτές τις γιορτές φιλοσοφείς την ζωή και επικεντρώνεσαι αποτελεσματικά στους στόχους σου και σε ότι είναι σημαντικό για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις λαμβάνουν βοήθεια από το ευνοϊκό αστρολογικό τοπίο. Έτσι, είσαι σε θέση να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με καλές προοπτικές ή να επισημοποιήσεις την υπάρχουσά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος μπορεί να βελτιωθεί μέσα από μία συνεργασία ή μία επεκτατική ενέργεια. Μπορείς, επίσης, να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να εκπαιδευτείς πάνω σε κάτι σχετικό του αντικειμένου σου και να γίνεις ο καλύτερος του είδους σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λιοντάρι μου, Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και η κοινωνικότητα δεν θα λείψει. Η Σελήνη από τους Διδύμους, δεν σε αφήνει να μείνεις μέσα, είναι μέρα συναντήσεων με φίλους, δραστηριοτήτων, γέλιου και χαράς! Οι πιο Βαθιές και ουσιαστικές σου επιθυμίες φαίνεται πως αυτή την ημέρα πραγματοποιούνται και ανακουφίζεσαι από πολλές έννοιες! Ιδιαίτερα σε ο,τι αφορά τον έρωτα και το χρήμα, αισθάνεσαι σήμερα δικαιωμένος και πλήρης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι κάτι που σε απασχολεί σήμερα και υποβάλλεις προσπάθειες να την βελτιώσεις, ανεξαρτήτως από το αν είσαι ευχαριστημένος ήδη ή όχι. Η διάθεσή σου είναι η κατάλληλη για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση ή να ξανα-γοητεύσεις τον έρωτά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βελτιστοποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ενώ εντοπίζεις στο περιβάλλον ευκαιρίες τις οποίες αρπάζεις από τα μαλλιά. Η ημέρα σε καλεί να χαλαρώσεις κι έπειτα θα σου αποκαλύψει εποικοδομητικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων δεν κάνεις εκπτώσεις στους στόχους σου και σε αυτά που θέλεις να κατακτήσεις στο μέλλον σου! Ίσως να ακολουθήσεις αυτό που σου επιβάλει η λογική σου, προκειμένου να δημιουργήσεις μία καλή εικόνα στο κοινωνικό περιβάλλον! Παράλληλα, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοείται η επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης αν είσαι δεσμευμένος ή η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης με το άτομο της καρδιάς σου, αν είσαι ελεύθερος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν μικρές ευκαιρίες 'στον αέρα' που σε βοηθούν να επιτύχεις έναν αισθηματικό στόχο. Προσπαθείς να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου; Θέλεις να επιδιώξεις την δημιουργία μίας καινούριας σχέσης; Οι πλανητικές επιρροές είναι υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη από τους Διδύμους σε κάνει αρκετά φιλόδοξο, μολονότι είναι γιορτή σήμερα! Σκέφτεσαι τρόπους να καλυτερεύσεις την κοινωνική σου εικόνα και προσπαθείς με ποικίλους τρόπους να κάνεις μία καλύτερη εντύπωση στους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει με επιβράβευση για την αποδοτικότητα, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που έδειξες το τελευταίο διάστημα! Καταφέρνεις και ξεπερνάς την κούραση, το στρες και τις ανησυχίες της τελευταίας περιόδου και βάζεις σε τάξη όλα όσα πρέπει να ολοκληρώσεις προκειμένου να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα! Με την Σελήνη από τους Διδύμους, δεν λείπουν οι επικοινωνίες και οι επαφές με άτομα που είναι μακριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικοινωνείς με ανθρώπους αμφότερα του 'παρελθόντος' αλλά και άτομα που έχεις στην καθημερινότητά σου. Ως επακόλουθο, ανανεώνεσαι συναισθηματικά, ενώ προκύπτει κι ένα νέο φλερτ ή και μία επανασύνδεση, εφόσον αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σου φαίνεται να είναι αυξημένες. Πρόσεξε μην συμπαρασύρεις το στρες της δουλειάς στην προσωπική σου ζωή ή μην του επιτρέψεις να μειώσει μέρος της αποτελεσματικότητάς σου στα εργασιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και εσύ έχεις τις ευκαιρίες σου για να σταθεροποιήσεις τόσο τα ερωτικά σου όσο και τα οικονομικά σου! Ωριμάζουν οι επιθυμίες και τα σχέδιά σου και νιώθεις δικαιωμένος σε αυτές τις γιορτές. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, η μέρα είναι δαπανηρή αρκετά, αλλά είναι φανερό ότι αυτό δεν θα σε ενοχλήσει. Προσπάθησε μόνο, να μην υπερβάλεις των συναισθημάτων σου, γιατί αυτή την ημέρα οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν έχουν δικαιολογία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις κι επιδιώκεις την ασφάλεια στην καθημερινότητά σου. Το πρώτο σου βήμα για σήμερα είναι να την προσπαθήσεις σταθεροποιώντας τα ερωτικά σου, ή αναζητώντας μία γνωριμία με καλές προοπτικές μακροημέρευσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις τι θέλεις, και το προσπαθείς με αργά και σταθερά βήματα. Το πείσμα σου είναι αρκετό ώστε να σου χαρίσει το απαιτούμενο ψυχικό σθένος να κάνεις κινήσεις που σου προσφέρουν περισσότερα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Παραμονή των Χριστουγέννων σε βρίσκει αρκετά πιο ευαίσθητο με τις ανάγκες των άλλων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και δεν μπορείς εύκολα να πεις «όχι» σε ότι σου ζητήσουν οι άνθρωποι που αγαπάς! Περνάς ωραίες στιγμές με άτομα που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου, προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τη νευρικότητά σου! Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε ζητήματα του παρελθόντος ή σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, ενώ αναζητάς την σταθερότητα, σε χαρακτηρίζει και μία ευελιξία που δεν σου επιτρέπει να έρθεις εύκολα σε σύγκρουση με τους άλλους. Είσαι επικοινωνιακός και λάμπεις, οπότε μπορείς να εντυπωσιάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι γιορτή για αρκετούς, αν η ημέρα σε βρίσκει να εργάζεσαι, προσπαθείς να παραμείνεις διακριτικός. Είναι καλή στιγμή να 'στολίσεις' και γενικότερα να ανανεώσεις τον εργασιακό σου χώρο, ώστε να σου φτιάξει η διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και εσύ έχεις αρκετό άγχος να τα πραγματοποιήσεις όλα με συνέπεια, ενώ φαίνεται ότι είναι πολλές οι υποχρεώσεις που πρέπει να τρέξεις! Το τρίγωνο Ήλιου / Κρόνο σε βοηθά να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου και να έχεις επιτυχία, μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Στεριώνεις πιο ώριμα και σταθερά σε αποφάσεις ζωής, που τις εφαρμόζεις άμεσα από αυτές τις γιορτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην επιτρέψεις το άγχος σου να γίνει εμπόδιο στον έρωτα! Είναι λογικό να μην ενδιαφέρεσαι αυτή τη στιγμή να περάσεις πολλές ρομαντικές στιγμές, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να μην ψυχράνεις το κλίμα γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου ίσως να έχει μείνει λιγάκι πίσω ή να επέλεξες να κάνεις περισσότερα πράγματα από όσα υπολόγιζες ότι μπορείς να ολοκληρώσεις. Το σύμπαν σου χαρίζει την απαιτούμενη ενέργεια για να τα καταφέρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Παραμονή Χριστουγέννων με ανακούφιση από προβλήματα και ψυχολογική ανάταση, έρχεται για σένα φίλε μου Υδροχόε. Με το εξάγωνο Ήλιου / Κρόνου καταφέρνεις και αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά οικονομικά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα και επιπλέον σταθεροποιείς την ερωτική σου ζωή, περνώντας στιγμές που σου δίνουν σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα! Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να βρίσκεσαι στο «τσακίρ κέφι», απολαμβάνεται την διασκέδαση, τα πειράγματα και το εορταστικό κλίμα σαν μικρό παιδί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγες έξω, κοινωνικοποιήσου, γνώρισε κόσμο και θα δεις πως τα αισθηματικά σου μπορούν να σημειώσουν όμορφες εξελίξεις, μέσα από την δική σου προσπάθεια. Δεν είναι προτεραιότητά σου ο έρωτας αυτή τη στιγμή, όμως αυτή η γλυκιά 'αδιαφορία' που προβάλλεις σε καθιστά ακαταμάχητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι κάτι που σε απασχολεί λιγάκι. Κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα ενδυναμώσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για διακανονισμούς ή αποταμίευση χρημάτων. Σκέφτεσαι νέους τρόπους να βάλεις χρήματα στην άκρη.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Παραμονή Χριστουγέννων και με ένα ωραιότατο εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο από τους Ιχθείς, που σε επηρεάζει άκρως θετικά! Η ανταμοιβή των προσπαθειών σου είναι εδώ για όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά και όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου. Σήμερα καταφέρνεις και έχεις ουσιαστική επιτυχία, για ότι έχεις κουραστεί και κοπιάσει το τελευταίο διάστημα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πολλές, δεν παύει όμως να είσαι αυτός που καταφέρνεις και θέτεις όλους σε εγρήγορση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις 'διακτινιστεί' ανάμεσα σε πολλά πεδία της ζωής σου. Ο έρωτας, πράγματι σε απασχολεί, όμως τα πράγματα προς το παρόν δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο περίμενες. Κάνε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου πορεία επηρεάζεται σημαντικά από τον τρόπο που επικοινωνείς με τον περίγυρό σου. Μέσα στην ημέρα σημειώνονται ευκαιρίες ή συζητήσεις για κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή την επαναφορά μίας παλαιότερης συνεργασίας.

oroskopos.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ