Καρχαρίας κατασπάραξε 15χρονο έφηβο μπροστά στον πατέρα του

Petite Perle 300×250

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος σέρφερ στην Αυστραλία, όταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του κατασπαράχθηκε από καρχαρία κοντά στην παραλία Ethel Beach στο Εθνικό Πάρκο Innes.

Ο 15χροος Khai Cowley, ο οποίος περιγράφεται από τους οικείους του ως ένας "ταλαντούχος" σέρφερ, ανασύρθηκε από το νερό έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι του πιθανόν από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

"Άρχισα να κατεβαίνω προς την παραλία και είδα τον πατέρα στα βράχια να φωνάζει και τον γιο του να κολυμπάει προς το μέρος του", δήλωσε ο σέρφερ Tim Philip στο 7News, αναφέροντας πως ο καρχαρίας είχε μήκος περίπου 4 μέτρων,

Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του 15χρονου, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Οι ντόπιοι έχουν έκτοτε μιλήσει για τους κινδύνους της άγριας ζωής στην περιοχή, με έναν ντόπιο ψαρά να λέει ότι οι καρχαρίες είναι συνηθισμένο θέαμα κατά μήκος του κόλπου Μάριον.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Cowley ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος grom performer από την τοπική λέσχη σέρφινγκ "Seaview Road Board Riders". "Grom" ή "grommet" είναι ένας όρος για νεαρούς σέρφερ κάτω των 18 ετών.

Το αγόρι έκανε διακοπές στην Αυστραλία με την οικογένειά του

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ