Νυχτερινή επίσκεψη στη Δημοτική Αστυνομία και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

Petite Perle 300×250

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Δυο ευαίσθητοι τομείς με πολύπλευρη και σημαντική αποστολή»

Συνεχίζοντας τις συμβολικές αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικές επισκέψεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός βρέθηκε το βράδυ, στο τέλος της βάρδιας, στο πλευρό των εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Δημοτικής Αστυνομίας, Αποκέντρωσης & Ανάπτυξης της Υπαίθρου Μανόλη Χαιρέτη και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Καραντινό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους, δέχθηκε ως δώρο ένα καπέλο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η αποστολή τους για τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου, στο οποίο δίνει πολύ μεγάλη σημασία, όπως φυσικά και στους ανθρώπους των Υπηρεσιών που το επιτελούν. Τόνισε επίσης την ανάγκη εκπόνησης ενός πλήρους σχεδίου πολιτικής προστασίας, τη σπουδαιότητα των συνεργιών με συναρμόδιους Φορείς, καταλήγοντας: «Με τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουνε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, γνωρίζουμε ότι το προσωπικό και τα μέσα δεν επαρκούν και στόχος μας είναι να καταφέρουμε προοδευτικά να τα καλύψουμε.».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε και στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, δίπλα στους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ