Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Γόρτυνας

Petite Perle 300×250

Η Ανακοίνωση ορισμού Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Γόρτυνας  Μιχάλη Κοκολάκη σήμερα, για την περίοδο από 2 Ιανουαρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025 αναφέρει τα ακόλουθα:

Οι νέοι αντιδήμαρχοι που ορίζονται είναι οι εξής:

  • Λιοδακάκης Ιωάννης του Εμμανουήλ (Δ.Ε. Γόρτυνας), με αρμοδιότητες: Διοικητικά και Οικονομικά θέματα, Πολιτική Προστασία, Περιβάλλον, Καθαριότητα, Ανακύκλωση, Απορρίμματα, Καύσιμα, Μηχανήματα
  • Κρητικόπουλος Ιωάννης του Δημητρίου (Δ.Ε. Κόφινα), με αρμοδιότητες: Ύδρευση, Άρδευση, Αποχέτευση, Πρωτογενής Τομέας, Καταστήματα, Εμπόριο, Επιχειρήσεις
  • Μαυρίδης Στυλιανός του Χαραλάμπους (Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας), με αρμοδιότητες: Τεχνικά Έργα, Πολεοδομικός Σχεδιασμός

Από 2/1/2024 έως 30/6/2026, ορίζεται ως αντιδήμαρχος:

  • Σηφάκης Στυλιανός του Κωνσταντίνου (Δ.Ε. Ρούβα), με αρμοδιότητες: Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός και Νεολαία

α. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Λιοδακάκη Ιωάννη που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Κρητικόπουλος Ιωάννης.

β. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Κρητικόπουλου Ιωάννη, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Λιοδακάκης Ιωάννης.

γ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Μαυρίδη Στυλιανού που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σηφάκης Στυλιανός.

δ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Σηφάκη Στυλιανού που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Μαυρίδης Στυλιανός.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Λιοδακάκης Ιωάννης, που αναπληρώνει το Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Σηφάκη Στυλιανό.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ