Πτολεμαΐδα: Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του βρέφους

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος 15 μηνών το οποίο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/01) στην Πτολεμαΐδα μετά από σύντομη νοσηλεία του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο θάνατος του βρέφους στην Πτολεμαΐδα οφείλεται σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών προκειμένου να υπάρχει η πλήρης εικόνα ως προς τις συνθήκες της τραγωδίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει νεότερες πληροφορίες για το μικρόβιο το οποίο ενδεχομένως «κόλλησε» το βρέφος, ενώ γίνεται λόγος πως οι γιατροί του νοσοκομείου ενδεχομένως να έστειλαν τους γονείς του παιδιού στο σπίτι.

 

Πτολεμαΐδα: Το χρονικό του θανάτου

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/01) στην Πτολεμαΐδα, όπου ένα βρέφος 15 μηνών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέθανε ξαφνικά μετά από σύντομη νοσηλεία του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά για το περιστατικό στην Πτολεμαΐδα γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν το παιδί μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έφυγε από τη ζωή μετά από τέσσερις ώρες.

Στην περιοχή επικρατεί θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του βρέφους.

 

πηγή: www.reader.gr

 

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ