Απίστευτο βίντεο: Εγκληματίας πήδηξε πάνω σε δικαστή όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή

Petite Perle 300×250

Ένα απίθανο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μία δικαστική αίθουσα του Λας Βέγκας όταν ένας εγκληματίας πήδηξε πάνω από την έδρα και έπεσε πάνω στη δικαστή λίγο αφότου του είχε ανακοινώσει ότι απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου του να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή.

Ο Deobra Redden, ο οποίος είχε καταδικαστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, καταδικάστηκε από τη δικαστή Mary Kay Holthus για απόπειρα σωματικής βλάβης στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Clark.

Σύμφωνα με την New York Post, ο δικηγόρος του Redden ζήτησε από τη Holthus να καταδικάσει τον πελάτη του με αναστολή. «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρει μια γεύση από κάτι άλλο, γιατί απλά δεν μπορώ να δώσω αναστολή με αυτό το ιστορικό», είπε η Holthus. Η πρόταση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κατηγορούμενου ο οποίος μόλις το άκουσε έτρεξε προς την έδρα, πήδηξε πάνω στη δικαστή και την έριξε στο έδαφος.

 

 

Αμέσως επικράτησε χάος εντός της δικαστικής αίθουσας. Όπως φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό, πολλά άτομα φαίνονται να παλεύουν με τον Redden πριν εκείνος αρχίσει να βρίζει την Holthus.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι φαίνεται να τον τραβούν μακριά, αλλά εκείνος απελευθερώνεται και προσπαθεί να επιστρέψει, ενώ εκείνη είναι ακόμα στο έδαφος, όπως δείχνει το βίντεο. Τελικά καταφέρνουν να του περάσουν χειροπέδες.

Η Holthus υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά ήταν καλά, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας ακόμη αστυνομικός.

Τι ανέφερε ο εισαγγελέας μετά το περιστατικό

«Δόξα τω Θεώ, η δικαστής είναι καλά», ανέφερε σε δήλωσή του ο εισαγγελέας της κομητείας Κλαρκ Στιβ Γούλφσον λίγο μετά την επίθεση.

«Δόξα τω Θεώ για τις ηρωικές προσπάθειες όσων την βοήθησαν, ειδικά του αστυνόμου και του δικηγόρου της. Χωρίς αυτούς, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη, καθώς ο κατηγορούμενος επέδειξε εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν συνέπειες», εξήγησε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα ο Redden στις 23 Απριλίου είχε απειλήσει «να σπάσει τα γόνατα» ενός άλλου άνδρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική σωματική βλάβη.

Σε βάρος του 30χρονου κατηγορούμενου μετά την νέα επίθεση που πραγματοποίησε σε βάρος του δικαστή αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για ξυλοδαρμό και ξυλοδαρμό προστατευόμενου προσώπου – με την τελευταία κατηγορία να αναφέρει ότι το θύμα υπέστη «ουσιαστική βλάβη».

Πηγή:newsbomb.gr

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ