Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Δείπνησαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου

Petite Perle 300×250

ΗΔέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αγαπούν πολύ τα ταξίδια. Μια από τις πρώτες κοινές εξορμήσεις τους είχε πραγματοποιηθεί στη Ρώμη. Τότε που τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν να τους «βαφτίζουν» ζευγάρι. Και δεν έπεσαν έξω.

Ο καιρός πέρασε και η λίστα με τους προορισμούς που έχουν επισκεφθεί έχει μεγαλώσει. Το κουτάκι «Λονδίνο» στη λίστα, πάντως, έχει ήδη τσεκαριστεί καθώς η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται συχνά τη βρετανική πρωτεύουσα καθώς η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, σπουδάζει εκεί. Η τραγουδίστρια έκανε το ταξίδι για ακόμα μια φορά, έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Λονδίνου με άρωμα Ελλάδας

Το ζευγάρι, λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του και ταξίδεψε ως -το παγωμένο αλλά μαγικό αυτήν την εποχή του χρόνου- Λονδίνο, πραγματοποιώντας το πρώτο του ταξίδι εκτός ελληνικών συνόρων για το 2024. Να σου υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Και παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς εκμεταλλεύονται των ελεύθερο χρόνο των γιορτών για ταξίδια, για το ζευγάρι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος που έμειναν εντός της πρωτεύουσας τις γιορτές, ήταν οι αυξημένες υποχρεώσεις της τραγουδίστριας, η οποία είχε γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν αυτός που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram 3 ασπρόμαυρες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο επιβλητικό εστιατόριο.

 

Δέσποινα ΒανδήInstagram.com/bisbikis.vasilis/

 

 

Βασίλης ΜπισμπίκηςInstagram.com/bisbikis.vasilis/

 

Λίγα λόγια για το εστιατόριο που επισκέφθηκε το ζευγάρι

Το Bacchanalia αποτελεί επένδυση του Richard Caring, μεγαλομετόχου της εταιρείας Caprice Holdings και ιδιοκτήτη φημισμένων μαγαζιών, όπως τα Annabel's, Sexy Fish, Scott's και The Ivy Club. Την κουζίνα του, που αποπνέει ένα συνδυαστικό άρωμα Ελλάδας και Ιταλίας, έχει αναλάβει ο Ελληνας σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος με προϋπηρεσία, μεταξύ άλλων, στον Σκορπιό και το Noema στη Μύκονο. O χώρος διαμορφώθηκε έναντι 75 εκατομμυρίων λιρών εκεί που κάποτε στεγαζόταν το παλιό γκαράζ της Porsche.

Τα ελληνικά και ρωμαϊκά έργα τέχνης που κοσμούν τον κεντρικό χώρο του εστιατορίου είναι αυθεντικά έργα 2.000 ετών που έχουν αγοραστεί από δημοπρασίες του οίκου Sotheby's και ανήκουν στην προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη του.

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ