Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο που πυροβόλησε τους Κρητικούς – Προσπάθησε να βγάλει πλαστά έγγραφα

Petite Perle 300×250

Στα χνάρια του πιστολέρο στο Γκάζι βρίσκεται η Αστυνομία καθώς σφίγγει ο κλοιός για τον 37χρονο Αλβανό κακοποιό που πυροβόλησε τρεις νεαρούς για ασήμαντη αφορμή στις 16 Δεκεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος πιστολέρο του Γκάζι προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ήταν περίπου δέκα χρόνια στη φυλακή καθώς είχε πυροβολήσει έπειτα απο ένοπλη ληστεία αστυνομικούς στη χώρα του.

Στο μεταξύ, ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του 34χρονου Δημήτρη, του Κρητικού που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο Γκάζι ξημερώματα, στις 16 Δεκεμβρίου, έξω από κλαμπ.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από θεράποντες ιατρούς του 34χρονου λένε ότι τα κατασταλτικά φάρμακα έχουν διακοπεί αλλά ακόμα και τώρα τα επίπεδά τους στο αίμα παραμένουν υψηλά. Παρ' όλα αυτά ο ασθενής έχει αρχίσει να αναπνέει μόνος του, χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ άνοιξε τα μάτια του και δείχνει να έχει στοιχειώδη επαφή με το περιβάλλον.

Όπως επισημαίνουν οι γιατροί, είναι νωρίς ακόμα να εκτιμηθεί η πορεία του και η αποκατάστασή του, αλλά οι εξελίξεις είναι πολύ ενθαρρυντικές για την μετέπειτα πορεία της υγείας του.

με πληροφορίες από newsit.gr και neakriti.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ