Στο Φανάρι βρέθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Petite Perle 300×250

Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα έγινε σήμερα Παρασκευή δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τη φιλοξενία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τόνισε ότι αποτελούν πάντα τιμή και χαρά οι συναντήσεις μαζί του, τον πνευματικό ηγέτη των Ορθοδόξων που δίκαια έχει χαρακτηριστεί Πράσινος Πατριάρχης λόγω των πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για το Περιβάλλον.

Του επισήμανε επίσης την πολύ μεγάλη του ανησυχία τόσο για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας, του Συμβόλου της Ορθοδοξίας, σε μουσουλμανικό τέμενος όσο και για τις φθορές και την πλημμελή της συντήρηση ενός Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ενώ τον ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τόσο για την Αγιά Σοφία όσο και για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης.

Αύριο ημέρα της εορτής των Αγίων Θεοφανείων ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στον Καθαγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ