Η Δαμάστα κόλλησε στο 0-0 με την Μινωική

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου από την Μινωική σε ένα κακό ματς με δυνατές μονομαχίες όμως με ελάχιστες φάσεις από τις δυο ομάδες.

 

Η πρώτη φάση του αγώνα στο 3ο λεπτό για την Δαμάστα με τον Κεφαλογιάννη να κάνει ένα  σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 15' σουτ του Σταυρουλάκη η μπάλα να ψηλά άουτ.

Στο 20' διαγώνιο σουτ του Κεφαλογιάννη η μπάλα πέρασε δίπλα  από το αριστερό δοκάρι του Αμπατζή.

 

Στο 35′ ο Ρουμελιώτης δοκίμασε να απειλήσει με σουτ σε δυο περιπτώσεις ως τη λήξη του ημιχρόνου όμως χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Δαμάστα μπήκε δυνατά και απείλησε μέσα σε δύο λεπτά δύο φορές με τους Κόκκινο Ν. και Ζερβάκη, όμως και τα δύο σουτ έφυγαν  ψηλά πάνω από τα δοκάρια στο 46′ και στο 48′.

Στο 65′η Μινωική  με τον Πατσάκη να στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Χατζηνικολάου.

Στο 83′ μια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Αποστολάκη  η μπάλα έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα σουτ του Κουρουγκιαβούρης έδιωξε ο Χατζηνικολάου ενστικτωδώς με τα πόδια .

Στην συνέχεια η Δαμάστα και όλος ο πάγκος της διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα οφσάιντ που δόθηκε  την στιγμή που ο Ρουμπάκης έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ.

Έτσι έμεινε το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου αφήνοντας δυσαρεστημένες και τις δυο πλευρές.

Συνθέσεις:

Μινωική: Αμπατζής, Ψαράς, Σαραφαλντίν, Τσαμπουράκης, Καραντινάκης (85′ Μπάλλας Α.), Ρουμελιώτης (66′ Κουρουγκιαβούρης), Πατσάκης, Καστελλιανάκης, Σταυρακάκης, Μπάλλας Π.(66′ Περογαμβράκης), Σταυρουλάκης (85′ Ανδρεαδάκης)

Δαμάστα: Χατζηνικολάου, Διακάκης (81′ Οικονομάκης), Πεταλάκης, Φραγκούλης (81′ Κρεμιτσάς), Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Α., Κατσαρός (81′ Μαυρογιαννάκης), Κόκκινος Ι., Ζερβάκης (81′ Ρουμπάκης), Κεφαλογιάννης (68΄Μηλιαράκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ