Αντιπρόεδρος στη ΜΑΕΔΗΜ ο Γιάννης Παντερής;

Petite Perle 300×250

Υπάρχει μία εκκρεμότητα που αφορά τη θέση του Αντιπροέδρου στη Μονομετοχική Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου, αφού ο Μενέλαος Μποκέας δεν έκανε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες με την επιστροφή του από το εξωτερικό θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο Γιάννη Παντερή που κατάγεται από την Αχλάδα, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να προταθεί για τη θέση του Αντιπροέδρου.

Ο Γιάννης Παντερής γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή που δραστηριοποιείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της η ΜΑΕΔΗΜ και θα μπορέσει σαν νέος άνθρωπος να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στο νέο αφήγημα του Δημάρχου Μαλεβιζίου.

Υπάρχουν όμως και δεύτερες σκέψεις που εξετάζονται και απομένει πλέον η τοποθέτηση του Μενέλαου Μποκέα για να συμπληρωθεί το παζλ της ηγεσίας της ΜΑΕΔΗΜ μετά την τοποθέτηση του Γρηγόρη Περυσινάκη στην προεδρία της.

Στα Θεοφάνια ο Γιάννης Παντερής παρευρέθηκε στην αγαπημένη του Λυγαριά στον Αγιασμό των Υδάτων, όπου με το χαμόγελο εξυπηρετούσε τον κόσμο, αφού συμμετέχει και στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ