Έδειραν μαθητή που πήγε να πει τα κάλαντα

Petite Perle 300×250

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (05/01) στο Αγρίνιο, με «πρωταγωνιστές» τέσσερις μαθητές που είχαν βγει για να πουν τα κάλαντα των Φώτων και έναν ένοικο πολυκατοικίας.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε όταν τα τέσσερα παιδιά Γυμνασίου, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, πήγαν να πουν τα κάλαντα σε μια πολυκατοικία, στην οποία φέρεται να έμενε ένας 41χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξυλοδαρμό ενός εκ των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοικος κατηγορείται πως βιαιοπράγησε σε βάρος του παιδιού, με αποτέλεσμα να μηνυθεί από τους γονείς του για πρόκληση σωματικής βλάβης και στη συνέχεια να συλληφθεί.

Με μήνυση «απαντά» ο 41χρονος

Ωστόσο, ο 41χρονος άνδρας μήνυσε επίσης τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας. Αρνήθηκε πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει ενώ από την πλευρά του αναφέρει πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια χτυπώντας τα με το τρίγωνο των κάλαντων και παρατεταμένο χτύπημα, όπως είδε από την κάμερα του θυροτηλεφώνου.

Οι γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

πηγή: www.ekriti.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ