Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-2 από τον Μοχό

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά όμως ο Μοχός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ με τον Ποντίκαλη που με σουτ από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1-0 στο 21′ με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες με τον Κουράκη και τον Τζουβάρα να ισοφαρίσουν ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μύρων Ανωγειανάκης στην επιστροφή του με τα ασπρόμαυρα εκτέλεσε το κόρνερ στο 47′ και ο Άκης Κουράκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η ανατροπή  ολοκληρώθηκε με τον Λυδάκη στο 82′ ο οποίος με πλάσε έδωσε το πολύτιμο τρίποντο για τους Κρουσανιώτες, στη φάση πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσαιντ του σκόρερ.

Ο Μοχός πάντως με τον Καουκάκη  στα τελευταία λεπτά έχασε δυο καλές ευκαιρίες να δώσει την ισοφάριση με σουτ εκτός περιοχής και απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 

Μοχός: Μουτζούρης,Βαρδάκης(81'Διαμαντάκης),Καρβελάς,Μίχος,Τσιμηνικάκης(65' Τσιμηνικάκης),Μαυράκης,Καουκάκης,Σκουτέλης(60'Κεφάκης),Χιώτης(60'Σούρσος),Ποντίκαλης

ΠΑΟΚ: Σταυρακάκης,Μαυροειδής,Σαριδάκης,Σηφάκης,Τσικανδυλάκης(75'Ριζάκης),Ανωγειανάκης,Καφούσης(62'Λυδάκης),Μανουσάκης,Στρατάκης,Κουράκης,Τζουβάρας(78'Σταυρακάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ