Πέρασε με 1-2 και από τον Βόλο ο ανεβασμένος Ατρόμητος

Petite Perle 300×250

Εκπληκτικός Ατρόμητος, πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό και συνεχίζει την ανοδική του πορεία!

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς επικράτησε με 2-1 του Βόλου για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύτηκε τα καλά της διαστήματα, βρήκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχει» με τον Σέρβο τεχνικό στα εννέα παιχνίδια του (πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάρολ Αντζιέλσκι, που πέτυχε και τα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων, φτάνοντας τα πέντε στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ μείωσε στο τέλος ο Παναγιώτης Μωραΐτης, ο οποίος έφτασε στα τρία γκολ φέτος, αλλά δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Έτσι, ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 7η θέση με 22 βαθμούς και στο -1 από τον Αστέρα και την εξάδα των playoffs, ενώ ο Βόλος παρέμεινε στη 12η θέση και στους 14 πόντους.

Χωρίς κάποια μεγάλη στιγμή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή, αλλά να αδυνατεί να βρει τους διαδρόμους, προκειμένου να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Κόστιτς. Στο 6' ο Ντέλετιτς είδε εξαιρετικά τον Μωραΐτη, ο οποίος με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ, όμως, σηκώθηκε το σημαιάκι για οφσάιντ, με το VAR να συμφωνεί μετά την εξέταση που έγινε.

Στο 10' ο Μύγας αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Λούνα, ενώ στο 23' ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Ασεβέδο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γκαρσία και σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 25' ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έκανε δυνατό σουτ, με τον Κόστιτς να του λέει «όχι». Η πίεση του Ατρόμητου συνεχίστηκε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε το σκορ! Κόρνερ από τα δεξιά του Γιουμπιτάνα, ο Αντζιέλσκι έκανε τη δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς για το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στο σύνολο του Σάσα Ίλιτς.
Στο 31' απείλησε ο Βόλος με την εξ' επαφής κεφαλιά του Γκαρσία, την οποία μπλόκαρε ο Τσιντώτας, ενώ στο δίλεπτο 36'-37' ο Ατρόμητος είχε δυο καλές στιγμές. Αρχικά, ο Βαλένσια έκανε το σουτ, που μάζεψε ο Κόστιτς, ενώ στη συνέχεια ο Φριντζόνσον τσίμπησε ωραία στον Έντερ, που μοίρασε στον Αντζιελέσκι, αλλά ο Κόστιτς ήταν ξανά εκεί για να διώξει σε κόρνερ. Να σημειωθεί, δε, πως ο Φριντζόνσον αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, καθώς τη στιγμή που τσίμπησε την μπάλα με κεφαλιά, ο Καλογερόπουλος έπεσε πάνω του με αρκετά άτσαλο τρόπο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ, ενώ ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ήταν αισθητά χαμηλός. Στο 55' ο Κούντε έκανε το σουτ από μακρινή θέση, με τον Κόστιτς να κάνει την επέμβαση, ενώ στο 57' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Βαλένσια από τον Κόμπα. Ο Αντζιέλσκι ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 2-0, σημειώνοντας το πέμπτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 72' είχαμε την πρώτη στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος με το γυριστό του Γκαρσία που πέρασε άουτ, ενώ στο 75' ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά από το εκτελεσμένο φάουλ του Γκλάβσιτς, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει. Στο 81' ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ από καλή θέση, όμως, πέρασε άουτ ενώ στο τελευταίο διάστημα του ματς ο Ατρόμητος κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ.

Παρόλα αυτά στο 90+7' ο Βόλος μείωσε με την κεφαλιά του Μωραΐτη, ωστόσο, δεν είχε άλλο χρόνο για κάτι περισσότερο, με τον Ατρόμητο να παίρνει στο τέλος το «τρίποντο» με 2-1, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Σάσα Ίλιτς.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46' Τάχατος (56' Μπερτόγλιο), Μύγας (10' Λούνα), Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (60' Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες (83' Κουέν), Φρίντγιονσον (40' Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (83' Ντιρξ), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65' Βέργος).

πηγή: www.sport-fm.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ