Από τον ΟΦΗ στην ΑΕΚ η Κωνσταντίνα Ξυλούρη

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε τη σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ και θα την ολοκληρώσει με εκείνη της ΑΕΚ. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ξυλούρη, η απόκτηση της οποίας ανακοινώθηκε από τον "δικέφαλο".

Η Κωνσταντίνα Ξυλούρη μεταπήδησε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο από τον Εργοτέλη στον ΟΦΗ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και στην Κύπρο.

Η Ξυλούρη έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟ Κρουσώνα σε ηλικία οκτώ ετών και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Αθλόπολις, μέχρι την περίοδο 2013-2014 οπότε και πήγε στον Εργοτέλη, από όπου πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια Λευκωσίας που αγωνιζόταν μέχρι και που επέστρεψε στον Εργοτέλη (τον Φεβρουάριο του 2022).

 

 

Ακολούθησε μιάμιση σεζόν στον Εργοτέλη, ενώ το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου τη βρήκε στον ΟΦΗ.

Το δελτίο τύπου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Ξυλούρη. Η 23χρονη (02/08/2000) ακραία μπακ εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Κωνσταντίνα Ξυλούρη έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει και από την Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Μάλιστα, με την Ομόνοια κατέκτησε και το Κύπελλο Κύπρου. Κωνσταντίνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ