Μαίρη Χρονοπούλου: Αδιευκρίνηστο το τι θα γίνει με την τέφρα της αείμνηστης ηθοποιούς

Petite Perle 300×250

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή και το θρίλερ με την τέφρα της δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί από τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, έπειτα από επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού η τέφρα της θα τοποθετούνταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κτήματος όπου είναι χτισμένο το σπίτι της στην Παιανία, ωστόσο η «ON time» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με το δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος και είπε ότι η τέφρα της αείμνηστης ηθοποιού βρίσκεται στα χέρια του φίλου της και πρόεδρου της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλου.

«Αυτή τη στιγμή την έχει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος άλλα είχε πει στη Μαίρη Χρονοπούλου και άλλα έκανε. Ο κύριος Γιαννόπουλος της είχε πει θα το κάνει ένα είδος μουσείου ανοιχτό στον κόσμο και η Μαίρη, ενώ αρχικά είχε δηλώσει εγγράφως ότι ήθελε να ριχτεί στο Σούνιο, μπροστά στις καβοκολόνες, τελικά συμφώνησε να μείνει στο σπίτι, εφόσον είναι επισκέψιμο στον κόσμο. Το περασμένο καλοκαίρι στα γενέθλιά της είχε τραβήξει και βίντεο, που της έλεγε ότι θα είναι ανοιχτό στον κόσμο το σπίτι, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του ο κ. Γιαννόπουλος.

Την τέφρα την έχει παραλάβει και τη φυλάσσει ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος κατόπιν επιθυμίας συγγενών και φίλων που ευρίσκοντο στο αποτεφρωτήριο την ημέρα της αποτέφρωσης. Τη φυλάμε, περιμένουμε μπας και αλλάξει γνώμη ο κ. Γιαννόπουλος και ανοίξει το σπίτι στον κόσμο. Του είπαμε "δεν έχεις τηρήσει την υπόσχεσή σου". Δεν έχει τηρήσει αυτά που είπε στο βίντεο. Μας κατηγορεί ότι βγαίνουμε και μιλάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

πηγή: www.ekriti.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ