Μπούκαραν σε σπίτι και άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

Petite Perle 300×250

Οι δράστες άφήσουν το σπίτι τακτοποιημένο ώστε να μην γίνει αντιληπτή η κλοπή

Με δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την οικογένεια του πρώην προέδρου της κοινότητας Παχειάς Άμμου, Γιώργου Ραπάνη, ο οποίος διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του!

Ένα περιστατικό που συνέβη χωρίς κανείς να το καταλάβει πριν την αλλαγή της χρονιάς, με αγνώστους να μπαίνουν στο σπίτι του και να παίρνουν όλα τα χρυσαφικά που υπήρχαν, 30 κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Η κλοπή δεν έγινε αντιληπτή από κανένα αφού δεν υπήρχε κανένα σημάδι διάρρηξης και τυχαία τις προηγούμενες μέρες έγινε αντιληπτό ότι τα χρυσαφικά είχαν κάνει φτερά!

Όπως είπε ο κ. Ραπάνης στο Ράδιο Λασίθι στο σπίτι του συνήθιζε να αφήνει κάποια παράθυρα μισάνοιχτα αφού δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορούσε να πέσει θύμα κλοπής, και έτσι η είσοδος των διαρρηκτών ίσως δεν ήταν πολύ δύσκολη.

Μάλιστα  είναι πιθανό να χρησιμοποιήθηκε και κάποιο μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων ώστε να εντοπιστούν γρήγορα τα χρυσαφικά τα οποία ήταν και το μοναδικό που ενδιέφερε τους δράστες αφού δεν πείραξαν τίποτα άλλο, και φρόντισαν μάλιστα να αφήσουν το σπίτι τακτοποιημένο ώστε να μην γίνει αντιληπτή η κλοπή.

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στο ΑΤ Ιεράπετρας.

 

πηγή:cretalive.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ