Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της δολοφονίας – H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Petite Perle 300×250

Η αστυνομία ταυτοποίησε ως δολοφόνους της 41χρονης εγκύου στην Θεσσαλονίκη τόσο τον σύντροφό της όσο και τον φίλο του.

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης από την Θεσσαλονίκη δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία της ενώ ο 34χρονος φίλος του είπε στην Αστυνομία πως βοήθησε να μεταφέρουν το πτώμα της, αλλά δεν την δολοφόνησε αυτός.

Υπενθυμίζεται η σορός της άτυχης 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό στη Χαλκιδική. Ο φίλος είπε πως ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Ο σύντροφος της 41χρονης δεν έχει ομολογήσει και αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα πει κατά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, καθώς μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά.

Άλλωστε, τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας φαίνεται ότι δεν τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα.

Εντόπισαν το πτώμα

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές είχαν τις πληροφορίες για το συμβάν, βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο άνδρες πέταξαν τη νεκρή Γεωργία, ώστε να κάνουν τις σχετικές έρευνες και να συλλέξουν το υλικό που θα παρουσιάσουν στον ύποπτο.

Ο δεύτερος φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύντροφος δολοφόνησε τη 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό.

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Επίσης, μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο σύντροφος της εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2 – 3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ' εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών.

newsit.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ