Βόλος: «Γεμίζω την καραμπίνα και έρχομαι να σε σκοτώσω»

Petite Perle 300×250

Έχασε δυο παιδιά, από ναρκωτικά, και η προσπάθειά του να ξαναφτιάξει οικογένεια οδήγησε σε αποτυχία και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μπει φυλακή. Ο λόγος για ένας 60χρονο από τη Νέα Ιωνία που η εξάρτησή του από το αλκοόλ τον οδήγησε σε απειλές κατά της κόρης και της συζύγου του. «Γεμίζω την καραμπίνα και θα σε σκοτώσω. Θα σε βρω όπου και αν είσαι» , απειλούσε την νέα του σύζυγο με την οποία απέκτησε δύο παιδιά και η οποία έφυγε από το σπίτι πριν τις γιορτές.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στη Ν. Ιωνία, μετά από αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στην πρώην σύζυγό του και εξύβριση της κόρης του που έμεινε σπίτι για να προσέχει τον ανήλικο αδελφό της. Ταυτόχρονα, με την είσοδό του στο σπίτι τον ενόχλησε η εικόνα του 13χρονου γιού του που έπαιζε με το τάμπλετ, του το άρπαξε από τα χέρια, το εκσφενδόνισε και πέτυχε τον μικρό στο αυτί. Η κόρη του κλειδώθηκε στο δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, ενώ χθες κατά τη διάρκεια της δίκης στο Αυτόφωρο Τριμελές παρακολουθούσε την διαδικασία μαζί με την μητέρα της.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της είχε σπίτι 4 όπλα κυνηγετικά , τα οποία και κατασχέθηκαν. Η 25χρονη κόρη του κατηγορούμενου κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο πατέρας της δεν τους χτυπάει αλλά γυρίζει πιωμένος στο σπίτι και κάνει φασαρίες, ενώ η σύζυγός του ανέφερε πως δεν αντέχει άλλο την ζωή με το ποτό και τις φασαρίες , ενώ θέλει να πάρει τα παιδιά της μαζί γιατί η κατάσταση είναι καταστροφική. Η ίδια θέλει να δρομολογήσει το διαζύγιό της αλλά βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή της συζύγου του και της κόρης του, ενώ αθωώθηκε για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος του ανήλικου γιού του. Καταδικάστηκε σε 12 μήνες με τριετή αναστολή και θα εκτίσει την ποινή του εάν άμεσα δεν ξεκινήσει θεραπείες σε ψυχίατρο 2 φορές την εβδομάδα. Ο 60χρονος φάνηκε αμετανόητος και είπε πως η σύζυγός του και η κόρη του είναι άχρηστες και δεν κάνουν δουλειές στο σπίτι , γι΄αυτό τον προκαλούν. «Την έβρισα και εκείνη με έσπρωξε στο λουτρό κλειδώθηκε στο δωμάτιό της» δήλωσε για την διένεξη με την κόρη του . Τον γιό μου δεν ήθελα να τον χτυπήσω αλλά είναι με το τάμπλετ όλη μέρα και στη σύζυγό μου ένα μήνυμα έστειλα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου», είπε αποχωρώντας από το δικαστήριο.

Πηγή: gegonota.news

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ