Μεσολόγγι: Η μητέρα βρήκε τα πλαστικά γάντια και εξετάζεται εάν έχουν σχέση με τον 50χρονο

Petite Perle 300×250

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν, σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή «Live News», στο ζευγάρι των πλαστικών γαντιών που βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.

Όπως ανέφερε η αδερφή του 31χρονου στο Μεσολόγγι στο Mega, το ζευγάρι με τα πλαστικά γάντια το βρήκε η μητέρα του νεαρού και γι' αυτό το λόγο κλήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές να καταθέσει εκ νέου.

«Η μητέρα μου βρήκε τα πλαστικά γάντια και τα παρέδωσε η ίδια στην αστυνομία. Εννοείται ότι τα παραδώσαμε στην αστυνομία, γιατί θα μπορούσαν να αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία. Είχαμε χωριστεί, καθώς υπάρχει ένας χάρτης που έχει χωρισμένες κάποιες περιοχές και μας ενημέρωσαν πως υπάρχει μία συγκεκριμένη (σ.σ. περιοχή), που δεν έχει αναζητηθεί. Η μητέρα μου μαζί με δύο, τρία άτομα βρήκαν τα γάντια σε μία περιφραγμένη με συρματόπλεγμα αποθήκη, το οποίο είχε καταρρεύσει και τα παρέδωσε στις Αρχές» είπε η αδερφή του 31χρονου.

Πλέον, η ΕΛΑΣ, το Λιμενικό και η ΕΜΑΚ, υπηρεσίες οι οποίες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις εύρεσης του νεαρού κυνηγού στο Μεσολόγγι, αναζητούν εάν τα γάντια ανήκουν στοιν 50χρονο κρεοπώλη ο οποίος είδε τελευταία φορά τον 31χρονο.

Άξιο αναφοράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του κυνηγού, δεν βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κάθισμα του συνοδηγού και γι' αυτό τον λόγο αφέθηκε ελεύθερος χθες, Τρίτη (09/01).

Μεσολόγγι: Βίντεο διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κρεοπώλη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι. Από τις Αρχές ανακρίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης που ήταν και ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον αγνοούμενο.

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι μετέφερε με το ΙΧ του τον Μπάμπη στην διασταύρωση των ΤΕΙ και έκανε αναστροφή οδηγώντας προς το Μεσολόγγι. Ωστόσο στον ALPHA παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα από τρεις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το ΙΧ του κρεοπώλη να κινείται προς την παλιά Εθνική Οδό, συνεχίζοντας ευθεία στο σημείο όπου ισχυρίστηκε πως έκανε αναστροφή. Από κάμερα ασφαλείας καταγράφεται και η επιστροφή του ΙΧ, περίπου 50 λεπτά αργότερα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο κρεοπώλης εθεάθη να αγοράζει ένα μεγάλο χαρτί κουζίνας από σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τον ALPHA, υπάρχουν πέντε θολά σημεία στην κατάθεση του 50χρονου που αφορούν:

  1. Τον σκοπό της συνάντησης των δύο ανδρών
  2. Τα ρούχα του αγνοούμενου
  3. Τη διαδρομή που ακολούθησε ο κρεοπώλης
  4. Τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι ο 50χρονος επέστρεψε
  5. Τις κινήσεις του 50χρονου που την επόμενη ημέρα πήγε για κυνήγι ενώ ο 30χρονος αγνοούνταν

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ