Δείγματα γραφής από τους εθελοντές του Λυκείου Γαζίου

Petite Perle 300×250

Θετικός ήταν ο απολογισμός του Λυκείου Γαζίου για την περίοδο των Χριστουγέννων όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: "

"Το ΓΕΛ Γαζίου αποχαιρέτησε το 2023 με τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα που άφησαν το ξεχωριστό τους αποτύπωμα σε όλους μας και υποδέχεται το 2024 ελπίζοντας σε πολλά και σπουδαία που θα δυναμώσουν τα όνειρα των μαθητών μας για ένα όμορφο μέλλον!

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ημέρα έναρξης των μαθημάτων, μεταξύ άλλων κρίναμε σκόπιμο να κοινοποιήσουμε, αλλά και να επιβραβεύσουμε την εθελοντική ομάδα μαθητών και καθηγητών που με αγάπη και θέληση για προσφορά στον συνάνθρωπο δούλεψε για καλό σκοπό και κατάφερε:

✅ Να συγκεντρώσει το ποσό των 1200 ευρώ από το χριστουγεννιάτικο παζάρι και τα κάλαντα, ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό και γι' αυτό θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση

✅ Να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «αστέρι ευχής» του make wish  Ελλάδος, καταθέτοντας για τα παιδιά το ποσό των 800 ευρώ.

Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν, εντός και εκτός σχολείου. Είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος μπορεί να ελπίζει για το καλύτερο, αν το καλό που κρύβει μέσα του το ξεδιπλώσει με τις πράξεις του.

Με στόχο λοιπόν το καλύτερο, η ομάδα των εθελοντών του ΓΕΛ Γαζίου (Ο.Μ.Ε.ΓΑ.) θα συνεχίσει να ΔΡΑ για τον Άνθρωπο!"

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ