Κολωνός: «Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια» – Η κατάθεση της ανήλικης

Petite Perle 300×250

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων. Σημειώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση αναζητούνται 6 ακόμα άτομα για να συλληφθούν.

Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από την καταγγελία την οποία έκανε τον περασμένο Αύγουστο η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, η οποία ανακάλυψε ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους (σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Για την υπόθεση κατέθεσε και η ανήλικη που έπεσε θύμα μαστροπείας:

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ''Κώστα''. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Δείτε παρακάτω ένα μέρος της κατάθεση που έδωσε ξενοδόχος στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες».

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ