Μεγάλο διπλό στο Χαϊδάρι με 0-1 ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός πήρε σημαντική νίκη στο  Χαιδάρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Παπαδομιχελάκη στο 77΄.

Πρώτη φάση του αγώνα στο 2' με το σουτ του Κέρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα μπλοκάρει ο Ανδριόλας.

Στο 5' ένα σουτ Αποστολόπουλου έπειτα από πάσα Αργυρίου μέσα από την περιοχή, οι αμυντικοί του Αλμυρού διώχνουν μακριά.

Στο 30' μια εκτέλεση φάουλ του Μουκίδη, κεφαλιά του Αλεξίου μέσα στην περιοχή, διώχνει ο Χανιωτάκης και απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

Στο 33' μια σέντρα-σουτ του Πιερτζακόμι από δεξιά, αποσοβεί τον κίνδυνο ο Ανδριόλας.

Στο 37' Διπλό δοκάρι για το Χαϊδάρι! Σουτ του Αποστολόπουλου, στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μουκίδης με σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών.

Στο 43' μια κάθετη πάσα Ενγκουέμ στον Κέρι, αυτός θα πασάρει ωραία για τον Πατηνιώτη που θα προσπαθήσει από κοντά να νικήσει τον Ανδριόλα αλλά εκείνος θα διώξει. Στην επαναφορά ο Πιερτζακόμι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μετράει καθώς έχει σηκωθεί το σημαιάκι του βοηθού.

Στο 52' σουτ του Ματέα από πλάγια θέση, πάνω από το οριζόντιο του Αλμυρού.

Στο 71' ο Τουργαΐδης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ανδριόλα, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο 75' γύρισμα του Τουργαΐδη προς τον Σουρνάκη, ο οποίος έπιασε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ανδριόλα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 77'  μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Πιερτζακόμι, πρώτη κεφαλιά Ενγκουέμ, δεύτερη Παπαδομιχελάκη και 0-1 για τον Αλμυρό.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αλμυρό με το αξιόμαχο Χαϊδάρι , ικανμοποιημένος ο Μανώλης Σουτζής από την εμφάνιση της ομάδας που χρειαζόταν το διπλό και για ψυχολογικούς λόγους.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης, ΚΑργιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζακόμι, Κουτάντος, Χαντί, Τουργαΐδης, Ενγκουέμ, Πατηνιώτης, Κέρι

ΧΑΙΔΑΡΙ: Ανδριόλας, Αλεξίου, Ρόπας, Ζίζηλας, Μπέλερης, Τσιούλος, Ματέα, Μουκίδης, Μπουτσικάρης, Αποστολόπουλος, Αργυρίου

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ