Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στο β' μέρος με 3-1 νίκησε τον Ρούβα

Petite Perle 300×250

Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 στον Κρουσώνα τον Ρούβα.

Η ομάδα της Γέργερης ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήταν σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος με ηγέτη τον Άκη Κουράκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλό τέμπο για τις δυο ομάδες αλλά μετά το 25΄και ως το τέλος του ημιχρόνου πήρε "φωτιά" με γκολ και μεγάλες ευκαιρίες .

O Ρούβας στο 25' άνοιξε το σκορ όταν ο Σεϊχ σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα όταν στο 27΄ο Τζουβάρας με άψογο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ιατράκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Video ΚΡΗΤΗ TV: To 4-0 του ΠΑΟΚ με Μοίρες στον Κρουσώνα | Neakriti

Στο 33΄ο ΠΑΟΚ άγγιξε το δεύτερο  γκολ αλλά ο Ιατράκης νίκησε στο τετ α τετ τον Κουράκη.

Στο 38΄μεγάλη ευκαιρία για τον Ρούβα όταν εξ επαφής σουτ του Σεϊχ απέκρουσε ο Κορνηλάκηςκαι στην επαναφορά ο Χριστοδουλάκης σούταρε άουτ.

Στο 44΄ ένα δυαντό και ευθύβολο σουτ του Ανωγειανάκη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 45' ο Κουράκης μετά από έξοχη συνεργασία με τον Λυδάκη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σούταρε στο δοκάρι και σκόραρε και ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ρούβα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Ανωγειανάκης εκτέλεσε φάουλ με τον Μανουσάκη να πιάνει την κεφαλιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με γκολ όταν στο 55' ο Τζουβάρας έφυγε ταχύτατα από το κέντρο μπήκε στην περιοχή έστρωσε στον Κουράκη που με φανταστικό πλάσε έγραψε το 3-1.

Στο 83' από πάσα του Σεραφειμίδη ο Κουράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά με υπόδειξη μάλλον λανθασμένη του βοηθού το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.

Από κει και περά δεν είχαμε κάτι άλλο άξιο αναφοράς και το ματς ολοκληρώθηκε στο 3-1.

ΠΑΟΚ: Σταυρακάκης,Μαυροειδής,Σηφάκης,Τσικανδυλάκης,Ανωγειανάκης,Μανουσάκης,Στρατάκης.Κουράκης,Λυδάκης,Ριζάκης,Τζουβάρας

Ρούβας: Ιατράκης,Καλεμάκης,Κουτεντάκης,Χριστοδούλου,Απλαδάς,Ζερβός,Κουτσογιαννάκης,Σεϊχ,Τσατσάκης,Πηρουνάκης,Χριστοφοράκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ