Ηράκλειο: Έκρυβαν στο σπίτι τους πάνω από 1 κιλό κάνναβη με όπλα και φυσίγγια

Petite Perle 300×250
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και έπειτα από επιχείρηση και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου έγινε η σύλληψη του ημεδαπού

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο. Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.200 γραμμάρια κάνναβης, όπλα και φυσίγγια.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη χθες (14/1) σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου.

 

Κάνναβη

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου που υλοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση του φαινομένου των ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής, χθες το μεσημέρι οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Ναρκωτικά, όπλα, φυσίγγια

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 3 όπλα

· 826 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

· Ζυγαριά

· Ασύρματος φορητός πομποδέκτης με μπαταρία

· Πλήθος νάιλον συσκευασιών

· Σπόροι κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ