Καταγγελία για ντελιβερά που παρέδωσε την παραγγελία και έκανε την ανάγκη του στο ασανσέρ

Petite Perle 300×250

Ένοικοι πολυκατοικίας άνοιξαν την πόρτα του ασανσέρ και αυτό που αντίκρισαν, σύμφωνα με το Mega, ήταν αποκρουστικό καθώς ντελιβεράς φέρεται, αφού παρέδωσε την παραγγελία, να αφόδευσε στο πάτωμα, σε κουμπί, ακόμα και στον τοίχο του ανελκυστήρα.

Η καταγγελία για τον ντελιβερά έγινε αφού παρέδωσε τις πίτσες σε σπίτι, όπου γινόταν πάρτι. Σε βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτεται και ο διάλογος που είχε ο διανομέας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

  • Ντελιβεράς: «Καλή ορέξη, ορίστε»
  • Ιδιοκτήτης σπιτιού: «Ευχαριστούμε»
  • Ντελιβεράς: «Παρτάρουμε;»
  • Ιδιοκτήτης σπιτιού: «Ναι, ναι»
  • Ντελιβεράς: «Χρονιά Πολλά, γενέθλια;»
  • Ιδιοκτήτης σπιτιού: «Ευχαριστώ»
  • Ντελιβεράς: «Εγώ, εγώ, ναι, να ζήσετε»
  • Ιδιοκτήτης σπιτιού: «Ευχαριστώ πολύ»

Καταγγελία για ντελιβερά: Τι λέει άνθρωπος στην πολυκατοικία

«Είχε καλέσει κόσμο, είχε γενέθλια και παράγγειλαν από μία πιτσαρία. Τα έφερε ο ντελιβεράς εκεί πέρα. Παρτάρετε; Α, ωραία, καλά να περάσετε. Άφησε τις πίτσες και έφυγε» ανέφερε ένας καταγγέλλοντας για το συμβάν με τον ντελιβερά.

Όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά, η πόρτα κλείνει και ο διανομέας μπαίνει μέσα στο ασανσέρ να φύγει. Ένα λεπτό αργότερα, φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες με τα πόδια. Το φως είναι κλειστό και κρατάει το κινητό με ανοιχτό τον φακό.

Εκεί, όπως αναφέρει η καταγγελία, ούρησε στα σκαλοπάτια και, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα που πήγαιναν εκείνη την ώρα στο πάρτι και αντίκρισαν τις αποκρουστικές εικόνες μέσα στο ασανσέρ.

«Και μετά μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι. Με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και 'μάρκαρε', λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Καταγγελία για ντελιβερά: Τι λέει άνθρωπος που ήταν στο πάρτι

Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι, μίλησε στο Mega για τα όσα βίωσαν εκείνο το βράδυ.

«Ήταν σοκ. Αυτό που αντικρίσαμε μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει. Είχαμε μαζευτεί για τα γενέθλια του κολλητού μου και παραγγείλαμε πίτσες. Αφήσαμε φιλοδώρημα. Το αναφέρω γιατί και εγώ το έκανα το επάγγελμά και είναι δύσκολο.

Ήρθε ο διανομέας και τότε είχε έρθει και ένα φιλικό ζευγάρι και το καταλάβαν. Υπάρχει κάμερα που φαίνεται πως κάνει την ανάγκη του έξω από το ασανσέρ. Ήταν γεμάτα περιττώματα. Είναι μονοκατοικία και ήμασταν στον δεύτερο όροφο».

πηγή: www.reader.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ