Στον Εργοτέλη και επισήμως ο Παναγιώτης Μιχελουδάκης

Petite Perle 300×250

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Μιχελουδάκη το απόγευμα της Τρίτης.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει ο Εργοτέλης, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Μιχελουδάκη. Ο έμπειρος επιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την φανέλα της Τυλίσου, θα ανήκει πλέον στην ομάδα του Βασίλη Μπαστάκη, ως το φινάλε της χρονιάς.

Ο 25χρονος επιθετικός φέτος έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια σκοράροντας έξι τέρματα, δείχνοντας την εκτελεστική του ικανότητα, κάτι που το έχει ανάγκη ο Εργοτέλης.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την ένταξη του Παναγιώτη Μιχελουδάκη στην ομάδα μας.

Ο 25χρονος επιθετικός τις σεζόν 2015-17 αγωνίστηκε στον Μαραθώνα (7 γκολ), στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα της Παλιανής 2008 (14 γκολ). Έπειτα, την περίοδο 2019-2021 αγωνίστηκε στο Αθλόπολις και τον Ράυκο (14 γκολ). Την σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρούβα (14 γκολ στην Α2 κατηγορία) και την περσινή σεζόν στην Τύλισο, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στην Α2 με 30 γκολ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια της ομάδας της Τυλίσου και έχει επιτύχει 6 γκολ. Η διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλη ευχαριστεί την Διοίκηση του ΑΟ Τυλίσου για την συνεργασία της στην πραγματοποίηση της μεταγραφής».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ