Αγωνία για 31χρονη Κρητικιά – Βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφο της στην Κωνσταντινούπολη

Petite Perle 300×250

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται η 31χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από το Ρέθυμνο, η οποία βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στο άψυχο σώμα του Νορβηγού συντρόφου της, σε διαμέρισμα που ενοικίασαν στην περιοχή Γαλατά της Κωνσταντινούπολης.

Η 31χρονη έχει αποσωληνωθεί, όμως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που ο 52χρονος σύντροφός της είναι νεκρός.

Το ζευγάρι δεν έφερε κάποιο σημάδι από ξυλοδαρμό ή επίθεση και οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πώς οι διακοπές στην Κωνσταντινούπολη κατέληξαν σε τραγωδία

Το ζευγάρι από το Ρέθυμνο κανόνιζε το ταξίδι του καιρό. Σχεδίαζε να περάσει πέντε ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά όλοι έχασαν τα ίχνη τους. Η ιδιοκτήτρια που τους νοίκιασε το διαμέρισμα χτυπούσε την πόρτα, όμως δεν άνοιγε κανείς. Βρέθηκαν αναίσθητοι στο υπνοδωμάτιο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 52χρονου.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας ωστόσο είχε ένστικτο και την παρακάλεσε να μην κάνει αυτό το ταξίδι πριν φύγουν από την Ελλάδα.

"Στο Ρέθυμνο έμεναν, εδώ είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της "Έχω κακό προαίσθημα, μη φύγεις κοπέλα μου", "μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο", έλεγε αυτή, "είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά"", είπε ο θείος της 31χρονης στο Mega.

"Ο μπαμπάς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 30 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία", συμπλήρωσε ο θείος της νεαρής γυναίκας.

"Η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση, είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν θα τη βγάλει. Τη βρήκαν αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα", συμπλήρωσε ο θείος της 31χρονης.

"Μάλλον τους πέταξαν σπρέι στο πρόσωπο. Από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν", ανέφερε ο θείος της 31χρονης.

Παράλληλα, αναμένεται η έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για δύο επικρατέστερα σενάρια. Το ένα αφορά τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, ενώ το δεύτερο αφορά τη διαρροή αερίου.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ