Άνετη επικράτηση για την Τύλισο 6-0 με τον Πήγασο

Petite Perle 300×250

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Τύλισος είχε ένα εύκολο απόγευμα και επικράτησε εύκολα με 0-5 του Πηγάσου

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων με την Τύλισο να έχει την κατοχή και τον Πήγασο να είναι σε θέσεις άμυνας .

Η πρώτη καλή φάση στο 21' με τον Μάτσα να αστοχεί από καλή θέση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 26' σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Μπουρδάκη και γράφει το 1-0 για την Τύλισο.

Στο 31' ένα μακρυνό σουτ  του Καναβάκη έδιωξε εντυπωσιακά ο Χαλαμπαλάκης και στην επόμενη φάση μια παράλληλη μπαλιά με στόχο τον Μάτσα πέρασε από όλους τους παίκτες χωρίς να καταφέρει κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 35'  σουτ του Κοζωρώνη η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πηγάσου.

Στο 40΄συνεχίζεται ο επιθετικός μονόλογος με τον Μπουρδάκη από καλή θέση να αστοχεί.

Στο 42' ο Μάτσα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή πήρε την μπάλα πέρασε από αριστερά δυο αντιπάλους και ευστόχησε για να γίνει το 0-2 για την Τύλισο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο μέρος η Τύλισος δεν έριξε τον ρυθμό της με δυο γκολ  του Κέσκου (65',89') και άλλα δυο του Μανιούδη (52',67')  πέρασε στην 4η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ και πλέον οι παίκτες του Μιχάλη Ζουραράκη επικεντρώνονται στον πολύ σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής που θα υποδεχτούν στις 3μμ τον Ανθεστίωνα και θέλουν μόνο την νίκη .

 

Πήγασος: Χαλαμπαλάκης, Μαρκουλάκης (75' Κετέογλου), Σφακιωτάκης (50' Τσαγκαράκης), Ξυλούρης (75' λ.τρ. Τριγώνης), Μανδελένης, Μπουμπάκης, Ζαμπετάκης, Σωμαράκης, Ρόσου, Πότσι, Σταυρακάκης (30' λ.τρ. Γκίζας).

Τύλισος: Γιανναδάκης, Παπάζογλου, Μαματζάκης, Βρεττός, Μανιούδης, Μάτσα, Ν. Κοζορώνης, Δ. Κοζορώνης, Ταβουλαρέας, Καναβάκης, Μπουρδάκης.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ