Βόλος: «Βίαζε την κόρη μου και στο δίπλα δωμάτιο ήταν ο γιος μου»

Petite Perle 300×250

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τον 50χρονο που σκότωσε τον καταγγελλόμενο ως βιαστή της κόρης του και κουνιάδο του.

Ο 50χρονος αποκάλυψε φρικιαστικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

«Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου», φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων.

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα , με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», είπε στη συνέχεια ο 50χρονος από τον Βόλο σύμφωνα με το gegonota.news.

Βόλος: Η γνωμάτευση

Κατά τις ίδιες πηγές, όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη από τον Βόλο διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος ήταν σε δραματική κατάσταση κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στον ανακριτή και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που σοκάρουν.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ