Βρετανία: Μυστήριο με ακέφαλο πλάσμα που ξεβράστηκε σε θάλασσα

Petite Perle 300×250

Ένα θαλάσσιο θηρίο χωρίς κεφάλι ξεβράστηκε σε μια παραλία της Βρετανίας και όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες έχει το μέγεθος τριών ανθρώπων. Το θηρίο εντοπίστηκε από μία κάτοικο, την Κάρολιν Πίνταρ στο Βόρειο Γιορκσάιρ όταν έκανε εξερεύνηση στην παραλία.

«Η τοποθεσία είναι απομακρυσμένη και έχει πρόσβαση μόνο με τα πόδια. Υπήρχε μια σφοδρή καταιγίδα και υπήρχε πολύς αφρός ανάμεσα στους βράχους όπου η παλίρροια είχε υποχωρήσει. Όσο ήμουν μακριά, αναρωτήθηκα αν τα υπολείμματα ήταν αφρός ή υπολείμματα ψαρέματος» είπε.

Όμως, όταν πλησίασε συνειδητοποίησε πως πρόκειται για κάτι άλλο. «Τα υπολείμματα ήταν πολύ αποσυντεθειμένα, με οστά να προεξέχουν μέσα από το δέρμα και σωρό από λίπος στη μία πλευρά. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν καμπουριασμένο το έκανε να μοιάζει σαν τα εκτεθειμένα οστά να ήταν χαυλιόδοντες και εκείνο να είναι ένας θαλάσσιος ίππος.

Image

Ωστόσο, δεν φαινόταν κανένα κεφάλι πάνω στο σώμα. Ακόμα η γυναίκα είπε ότι η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη και το μέγεθος του θηρίου είναι σαν τρεις κανονικές γυναίκες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κάρολιν μοιράστηκε φωτογραφίες με μια εξειδικευμένη ομάδα θαλάσσιας ζωής στο διαδίκτυο, αλλά δεν υπήρχε σαφής απάντηση σχετικά με το είδος του ζώου που βρήκε.

Η απάντηση τους ήταν: «μοιάζουν με χαυλιόδοντες, οπότε η εικασία μου είναι θαλάσσιος ίππος», ενώ ένας άλλος χρήστης είπε ότι είναι: «Φάλαινα Minke για μένα, αυτά είναι τα οστά του αριστερού θωρακικού πτερυγίου της». Άλλοι είπαν ότι είναι μια φώκια ή κάποιο είδος μεγάλου δελφινιού.

Για την ώρα, το είδος του θαλάσσιου θηρίου παραμένει άγνωστο.

πηγή: www.

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ